Inspire Greatness - Společnost TCL na veletrhu CES 2022

Společnost TCL Electronics (1070.HK), přední značka spotřební elektroniky, dnes uspořádala sérii virtuálních tiskových akcí, na kterých se její předsedkyně představenstva a vedoucí pracovníci podělili o nejnovější příběh značky a obchodní vývoj společnosti. Diváci si mohli v akci prohlédnout produkty TCL pro chytrou domácnost, stejně jako ukázku televizorů TCL Mini LED a nejnovějších mobilních zařízení pro rok 2022.

Na stránce zde se dozvíte více o TCL na veletrhu CES 2022 a můžete zhlédnout shrnutí živě přenášeného oznámení.

Oznámení předsedkyně představenstva

Paní Juan Du, předsedkyně představenstva společnosti TCL Electronics, se na globální virtuální tiskové konferenci věnovala základním filozofiím společnosti TCL.

„Ve společnosti TCL jsou pro nás zákazníci vždy na prvním místě. Vše, co děláme, je zaměřeno na to, abychom lidem přinášeli hodnotu tím, že jim zlepšíme život a zážitky s našimi produkty a službami. Sami to ale nezvládneme,“ uvedla Juan Du. „Opíráme se o naše kreativní a průkopnické zaměstnance, o dlouhodobou podporu našich důvěryhodných partnerů, s nimiž neúnavně spolupracujeme, a především o naši obchodní etiku, kterou je poctivost a čestnost.“

Podělila se také o nejdůležitější informace o globálních obchodních výsledcích značky v roce 2021 a o inovace, které jsou hnací silou úspěchu společnosti TCL.

Společnost TCL, která posouvá hranice možností zobrazovacích technologií, založila v roce 2009 společnost TCL CSOT a investovala téměř 31 miliard dolarů, aby spotřebitelům poskytovala obrazovky nejvyšší kvality. Společnost TCL, které velmi záleží na životním prostředí, vstoupila do odvětví fotovoltaiky, aby vyráběla čistší a ekologičtější energii.

Společnost TCL v průběhu let vytváří propojený ekosystém chytré domácnosti, který se řídí strategií AI x IoT. Televizory s velkou obrazovkou by měly být vstupním bodem „chytrého života“ a společnost TCL neustále inovuje a vyvíjí nové domácí spotřebiče a mobilní zařízení, aby pomohla lidem zpříjemnit život tím, že bude inspirovat k dokonalosti.

„Doufáme, že naše technologie vytvoří řešení, díky nimž budou mít lidé méně každodenních starostí, ale také jim umožní trávit více času zábavou s rodinou a přáteli,“ dodala Juan Du. „Společnost TCL chce svými produkty a službami přispět k tomu, aby byl život lidí bezpečnější a zdravější. V konečném důsledku chceme inspirovat a posilovat lidi, aby ve svém životě usilovali o něco velkého.“

Televizory TCL Mini-LED pro rok 2022

Společnost TCL od roku 2018 investuje do technologie Mini LED TV a do pěti let se chce v oblasti Mini LED TV stát špičkou. V roce 2022 společnost TCL učiní další krok vpřed a u svých prémiových modelů televizorů Mini LED modelového roku 2022 použije obnovovací frekvenci 144 Hz, která přinese rychlejší odezvu, ostřejší obraz a plynulejší hraní her. Toto vylepšení ocení jak soutěžní hráči, kteří chtějí zažít náročné hry s vysokým FPS, tak příležitostní hráči, kteří si chtějí užít mimořádnou odezvu při hraní. U obrazovek Mini LED 144 Hz společnosti TCL je obrovským přínosem rychlejší reakční doba a plynulost, což hráčům poskytne důležitou výhodu, zejména ve hrách pro více hráčů.

Tato nová generace televizorů využívá technologii TCL Mini LED a zvýší zážitek z obrazu ve hrách a dalším akčním obsahu. Televizory TCL Mini LED modelového roku 2022 s více než 1 000 zónami místního stmívání nabízejí ohromující jasový výkon, dosahují výrazného kontrastu a odhalují ještě více detailů pro skutečně pohlcující zážitek ze sledování. Další podrobnosti o televizorech TCL Mini LED modelového roku 2022 budou zveřejněny později v tomto čtvrtletí.

Kontakt:

filip.cvetler@xproduction.cz