Hvězdy na girlandách ukážou Ježíškovi cestu

Tradice zdobení vánočního stromečku se v každé rodině liší. Některé děti ho s rodiči zdobí na začátku adventu, jiné musí trpělivě vyhlížet, až ho přinese Ježíšek spolu s dárky. S dekorováním v barvách Vánoc ale nemusíte čekat na dobu až se doma objeví jedlička či smrk. Girlandy Retlux bezpečně rozsvítí okna nebo poličku s adventním kalendářem.

Pokud je na stole první ohořelá svíce adventního věnce, ale vy pořád necítíte tu správnou vánoční atmosféru, možná vás nadchne výběr girland Retlux. Jaký materiál vás napadne, když se řekne vánoční řetěz? Pokud je to plast nebo sklo, zbystřete. Svítící girlandě může dominovat i dřevo. Retlux nabízí celou řadu vánočních motivů, které mohou bezpečně svítit na stromečku i mimo něj.

Domečky pro andílky

Pokud nejste zastáncem červených punčoch a sobů, mohou vám doma svítit malé domečky. Třeba přilákají andílky nebo vánoční skřítky, aby si v nich odpočinuli během příprav na nadílku, a dohlédli na to, zda bylo vaše dítko hodné. Retlux nabízí girlandy s domečky v přírodní hnědé RXL 268 nebo domečky se zasněženou střechou RXL 267. Obě svítí v odstínu teplé bílé, jsou dlouhé dva metry a můžete je použít i tam, kde není po ruce zásuvka, neboť jsou na baterky.

Kus přírody doma

Pro milovníky přírody si Retlux připravil dvě girlandy s přírodním motivem. Vedle hvězd jim dominují šišky a jeřabiny. Girlandy RXL 356 a RXL 355 vyniknou nad oknem do zahrady nebo doplní chybějící šišky na vašem stromečku. Napájení je na baterky, řetěz dosahuje délky 2,2 metru a svítí v odstínu teplé bílé. Šišky naleznou zájemci i na vánočním věnci s chvojím RXL 410. Pokud jste si letos ještě nestihli vyrobit vlastní ozdobu na dveře, je to volba přesně pro vás. Pro 20 LED světýlek svítí i bez svíček. Stačí vložit baterky.

Stromečky, hvězdičky a andílci

Marná snaha, tradiční motivy patří k nostalgii spojené s dětstvím a o Vánocích chce každý hlavně vzpomínat. Pro ty, kteří si chtějí závan starých dobrých časů přenést i do adventních dekorací jsou tu girlandy, které snoubí tradiční motivy a dřevo. Ať už toužíte po zelených stromečcích nebo bílých hvězdičkách, v nabídce Retlux si vyberete. Sáhnout můžete například po girlandě s dřevěnými hvězdami RXL 270. Hvězdy září teplým bílým světlem, napájeny jsou baterkami a délka osvětlené části činí 1,5 metru.

Ať už toužíte po nevšední výzdobě nebo naopak chcete zavzpomínat na dětství. V nabídce Retlux si najdete to své. Rozsviťte svůj advent ještě dnes a pomozte nalézt Ježíškovi cestu k vašemu oknu.

Kontakt:

Filip Rys