Pračky Hisense získávají světové uznání – společnost SGS udělila výrobkům společnosti Hisense první certifikaci Performance Mark

Přední světová testovací, inspekční a certifikační společnost SGS udělila pračce Hisense jako vůbec první pračce na světě certifikát Performance Mark. Toto ocenění je dalším výsledkem spolupráce obou těchto společností v oblasti inovací. Poukazuje na vynikající kvalitu praček Hisense a pomáhá společnosti Hisense zvýšit viditelnost jejích výrobků na světovém trhu. Společnosti SGS a Hisense budou pokračovat v úzké spolupráci v oblasti testování a certifikace výrobků, aby tak zajistily spotřebitelům lepší spotřební zkušenosti.

Jako mezinárodně uznávaná společnost se Hisense řídí základními hodnotami „integrita, inovace, zaměření na zákazníka a udržitelnost" a strategií rozvoje „podnikání založeného na technologiích a stabilním obchodním růstu". Aby společnost Hisense uspokojila poptávku trhu po „zdravějších a sterilizovatelných" výrobcích, představila novou „sterilizační" řadu praček, které lépe chrání zdraví a nabízejí spotřebitelům jedinečný zážitek.

Společnost SGS jako dlouhodobý partner společnosti Hisense vytvořila pro pračky na základě mezinárodních standardů používání a běžných oborových norem v kombinaci s velkým množstvím nashromážděných dat certifikaci SGS Performance Tested Mark. Certifikát vychází z normy GB 21551.5-2010, která stanovuje přísné specifikace a požadavky na schopnosti výrobku odstraňovat a likvidovat mikroorganismy. Přísně hodnotí schopnost výrobku odstraňovat mikroorganismy při běžném použití v režimu „Allergy Steam". Po testu dosáhla míra likvidace bakterie E-coli i zlatého stafylokoka v prádle více než 99,9 %.

Technický tým společnosti SGS testoval a hodnotil výrobky Hisense v režimu „Allergy Steam" po stránce schopnosti likvidace bakterií a udělil pračkám Hisense globální certifikát SGS Performance Tested Mark. Společnost Hisense může značku použít na obalech svých produktů, v uživatelských příručkách nebo přímo na výrobcích dle vlastního uvážení. Pro spotřebitele bude tato značka jasně viditelná a účinně zvýší důvěru ve výrobky společnosti Hisense.

Společnost Hisense se zavázala dosahovat technologických inovací se zaměřením na zákazníka a trvale využívá k výrobě vysoce kvalitních produktů po celém světě těch nejmodernějších technologií. Certifikace SGS je uznáním technologické úrovně společnosti Hisense. Společnost Hisense se bude i nadále zaměřovat na technologické inovace a vývoj produktů s cílem posílení pověsti a konkurenceschopnosti značky.

Foto https://mma.prnewswire.com/media/1698943/SGS_Awards_First_Performance_Mark_Certification_Hisense.jpg

Foto https://mma.prnewswire.com/media/1698944/Hisense_Sustainable_Manufacturing.jpg

Foto https://mma.prnewswire.com/media/1698942/Hisense_Washing_Machines_QY_Series.jpg

KONTAKT: Caroline Chen, Hisense PR Team, HisenseGlobal@ogilvy.com