Společnost UnionPay International a Solidarnost Bank společně spouštějí službu Money Express, která zjednodušuje přeshraniční převodySpolečnost UnionPay International („UPI"), přední světový poskytovatel platebních služeb, s potěšením oznamuje, že 1. října 2021 spustila s bankou Solidarnost Bank službu UnionPay Money Express. Klienti banky mohou nově provádět rychlé přeshraniční převody ze svého účtu nebo karty do Číny a zemí SNS, aniž by museli navštívit svou místní pobočku.

Klienti s účtem nebo kartou banky Solidarnost Bank mohou převádět finanční prostředky přes hranice bez ohledu na to, kde se nacházejí, a to jednoduše pomocí mobilní aplikace Solidarnost Online nebo přes internetové bankovnictví.

Money Express je platební služba společnosti UPI, která již funguje ve 45 zemích a regionech včetně USA, Japonska, Singapuru, Austrálie, Spojeného království a Ruska. Na rozdíl od tradičních přeshraničních převodů je služba Money Express schopna ve většině případů vyjednat výhodný směnný kurz předem a uložit převod přímo na účet UnionPay příjemce v reálném čase. Pro zjednodušení procesu pro uživatele je k dokončení převodu vyžadováno pouze jméno příjemce a číslo karty UnionPay.

Sia Jü, ředitelka ruské pobočky UnionPay International, uvedla: „V uplynulém roce se objem převodů peněz prostřednictvím naší služby Money Express zvýšil. Jsme rádi, že se ke službě Money Express připojuje stále více ruských bank a nabízí tak místním klientům pohodlný, rychlý a bezpečný způsob převodu peněz na karty UnionPay."

Solidarnost Bank zahájila akci, která umožňuje klientům provádět převody pomocí služby Money Express do Uzbekistánu bez poplatků do 31. prosince 2021. Více informací o pravidlech akce naleznete zde.

O Solidarnost Bank

Solidarnost Bank se řadí mezi největší ruské finanční instituce s ratingem B+(RU) a stabilní prognózou. Patří k nejspolehlivějším bankám v Rusku a získala ocenění za úspěchy v oblasti ekonomiky a financí na regionální i celostátní úrovni.

O společnosti UnionPay International

UnionPay je mezinárodní platební systém založený v roce 2002. Společnost UnionPay International se zaměřuje na růst a podporu jeho rozšíření po celém světě. V současné době se síť pro přijímání plateb UnionPay rozšířila do 180 zemí a regionů a 70 zemí a regionů vydává karty UnionPay.

KONTAKT: Anna Stepanova, +74952131118, Stepanova@unionpayintl.com

Keywords Rusko-banky-služby-Solidarnost Bank-UPI