12. Mezinárodní JOB DAYS lékařství a zdraví v Praze

12. Mezinárodní job days lékařství a zdraví se již blíží. Pořadateli akce, renomované Agentuře RTK International z Prahy, se opět podařilo získat jako vystavovatele ta nejlepší zdravotnická zařízení z Německa, Rakouska, Švýcarska, České a Slovenské republiky. V letošním roce se očekává rekordní účast 40 nemocnic a klinik, které se vždy řadí k těm nejlepším poskytovatelům zdravotnických služeb ve své kategorii.

Do Prahy rovněž přijede vrcholový management zastoupených nemocnic, ředitelé, hlavní a vrchní lékaři, vedoucí personálních oddělení, stejně jako české lékařky a čeští lékaři, kteří v zahraničí již pracují a o své zkušenosti se s návštěvníky rádi podělí. Díky svému jedinečnému konceptu, vysoké kvalitě provedení a téměř 200 zastoupenými vedoucími pracovníky se tyto job days řadí k nejlepším náborovým akcím zdravotnického personálu v Evropě.

Zlata Stašková a Randolf T. Kunert, kteří se o obchodní vedení renomované Agentury RTK International starají již od jejího založení, vyjádřili svou spokojenost s tím, že se jim do Prahy každoročně daří přilákat nové vystavovatele, tak aby návštěvníci job days měli neustálý přehled o nových perspektivách profesní kariéry. Díky tomu, že návštěvníci se mohou ptát na vše, co je o práci u jednotlivých nemocnic zajímá, přímo u členů vedení a odpovědných osob, nezůstanou žádné otázky nezodpovězeny. Zastoupená zařízení si pro zájemce o práci z řad zdravotnického personálu nachystala „červený koberec“.

České lékařky a čeští lékaři se mohou těšit na TOP pracovní nabídky včetně celé řady benefitů. Rovněž i zastoupená česká a slovenská zařízení vyjádřila svou vysokou spokojenost, což potvrzuje jejich opakovaná účast. V rámci doprovodného programu se uskuteční velká tombola o hodnotné ceny. Výherci se mohou tě šit například na odbornou literaturu, exkluzivní pobytové vouchery do rekreačního a hotelového střediska IFA Hotel &Ferienpark Schöneck v Sasku (www.ifa-schoeneck-hotel.com) a další věcné ceny.

Akce se koná v hotelu NH Prague City na adrese Mozartova 261/1, 150 00 Praha 5. Otevírací doba je v pátek 12.11.2021 od 10:30 do 17:30 hodin, v sobotu 13.11.2021 od 10:00 do 16:00 hodin. Vstup je zdarma!

Kontakt:

pr@agentura-rtk.cz