Společnost Hisense dosahuje nového milníku v oblasti televizních technologií získáním ceny EISA

Špičkový televizor Hisense 65U8GQ získal ocenění EISA jako nejlepší produkt EISA FAMILY v kategorii Display Video per Home Theatre. Byl oceněn zvláště pro své technické vlastnosti, všestrannost a skvělý poměr ceny a výkonu. Kromě toho byl tento model televizoru definován jako vynikající jak pro filmové nadšence, tak pro milovníky videoher, čímž se stal dokonalým řešením pro obě skupiny uživatelů.

EISA zastupuje odborná média napříč celou oblastí spotřební elektroniky. Je to jediná asociace, která vydává 61 odborných časopisů ve 29 zemích světa a již více než 40 let oceňuje ty nejlepší výrobky na trhu. Její ocenění naznačují vývojové trendy v celém oboru. Toto ocenění je projevem uznání společnosti Hisense za její závazek v oblasti technologií, kvality, designu a výkonu.

Televizor Hisense ULED s působivou kvalitou

Hisense 65U8GQ je 65palcový ULED televizor s plnohodnotným lokálním stmíváním panelu Quantum Dot. Je také vybaven působivým, snadno použitelným chytrým operačním systémem VIDAA U5, který implementuje funkci hlasového ovládání Alexa a Google Assistant pro zlepšení sledovacího zážitku.

„Filmoví nadšenci si budou moci vychutnat špičkové podání obsahu 4K HDR v Dolby Vision i HDR10+ – televizor je opravdu působivý a je nabízen za atraktivní cenu," uvedla porota EISA.

Oddanost technologickým inovacím přináší uznání a zvýšení prodeje

Neustálé úsilí společnosti Hisense v oblasti vývoje nových technologií a produktů bylo v minulých letech oceněno a uznáno několika prestižními světovými posuzovacími organizacemi.

V roce 2021 obdržel televizor Hisense od nejvlivnější a nejprestižnější německé hodnotící organizace Weka Media Video historicky nejvyšší hodnocení 88 bodů a vysoké skóre 94 bodů, zejména v oblasti kvality obrazu.

Od ledna do července 2021 vzrostly celosvětové tržby z prodeje ULED TV U7 a U8 meziročně o 86 % a objem prodeje se meziročně zvýšil o 57 %. V první polovině roku 2021 se tak objem prodeje televizorů Hisense Group (Hisense a Toshiba) umístil na prvním místě v Japonsku a Hisense televizory se z hlediska objemu prodeje umístily na druhém místě v Austrálii.

Od televizorů ULED až po laserové televizory a další produkty, společnost Hisense se zavázala dosahovat technologických inovací se zaměřením na zákazníka a trvá na používání sofistikovaných technologií k výrobě vysoce kvalitních produktů po celém světě. Společnost Hisense se bude i nadále zaměřovat na technologické inovace a vývoj produktů s cílem posílit tak pověst a konkurenceschopnost značky.

Video - https://www.youtube.com/watch?v=OpTl5NeIcPU

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/1598102/EISA_FAMILY_TV.jpg