Unikátní výstava „Mláďata z DinoParku“ 19. 1. - 3. 3. 2019

Obrovití vládci druhohor představují svoji drobotinu!!

Unikátní a ojedinělá výstava robotických a statických modelů dinosaurů v životních velikostech se vrací na výstaviště do Českých Budějovic, začínáme v sobotu 19. ledna!

Už jste někdy viděli tyrannosauří sourozence při jejich hrách nebo malé stegosaury dovádějící vedle svých rodičů? Na výstaviště do Českých Budějovic opět dorazí dinosauři a tentokrát bude celá výstava tématicky zaměřena na dinosauří mláďata. Mimo tuto drobotinu na vás čeká výběr těch nejzajímavějších modelů dinosaurů ze všech DinoParků z ČR i zahraničí. Představíme vám dravé masožravce s jejich nejznámějším zástupcem Tyrannosaurem, přežvykující býložravce v čele s obrovitým, takřka 30 m dlouhým Barosaurem, a to vše v působivých dekoracích druhohorní přírody.

Výstava je vhodná i jako součást výuky přírodopisu. Děti a studenti ve školní skupině platí standardní vstupné, pedagogický doprovod má vstup zdarma.

Výstaviště České Budějovice - Pavilon T2 Otevírací doba: 10-18 hod.

ikona TZ unikátní výstava České Budějovice

Kontakt: Milan Choulík, info@dinopark.cz