WAKE UP & GLOW - Nová rozjasňující řada od L´Oréal Paris

Nová řada Wake Up & Glow od L´Oréal Paris byla vytvořena pro všechny ženy, které chtějí vypadat dokonale přirozeně za každé situace, jako když se právě probudily vyspané do růžova. Dodá pleti sjednocený vzhled, jemný broskvový nádech a rozzáří ji tak, jako ranní sluneční paprsky.

Tekutý rozjasňovač GLOW MON AMOUR

Stačí pár kapek a pleť je okamžitě rozzářená. Ať už se jedná o líčení do práce, do školy, na party nebo třeba na rande, s novým rozjasňovačem Glow Mon Amour od L´Oréal Paris, obohaceným o kokosový olej, bude pleť zářivá a svěží. Aplikace je jednoduchá, postačí nanést několik kapek na lícní kosti, špičku nosu a nad horní ret pomocí praktického kapátka a jemně vklepat do pleti. Pro zdravý vzhled je možné pár kapek rozjasňovače smíchat s oblíbeným make-upem a nanést rovnoměrně na celý obličej.

BB krém BONJOUR NUDISTA

Novinka Bonjour Nudista od L´Oréal Paris ve dvou přirozených odstínech představuje vitamínový koktejl v podobě BB krému s 92 % ingrediencemi přírodního původu. S tímto tonizačním krémem s obsahem meruňkového oleje, extraktu ze zeleného čaje a anti-oxidantu, vitaminu E, bude pleť sjednocená a zároveň přirozená, a to bez zbytečného zatížení. Aplikuje se na vyčištěnou pleť, kterou není třeba před použitím hydratovat, jelikož BB krém obsahuje i účinné hydratační složky.

Rozjasňující paletka LA VIE EN GLOW

Dlouhá noc? Je na čase vstávat a zářit! S novou paletkou rozjasňujících pudrů La Vie En Glow to bude hračka. Jednotlivé odstíny se dají použít samostatně nebo se mohou kombinovat pro ještě více rozzářený vzhled. Paletka nabízí rozjasnění se světlejšími odstíny, konturování s bronzerem a zvýraznění líček s rozjasňující tvářenkou.

Tvářenka LIFE´S A PEACH

Pudrová tvářenka Life´s a Peach s obsahem přírodních olejů je obohacená o broskvové máslo, díky němuž má nezapomenutelnou vůni a jedinečnou krémovou texturu. Líčkům dodá svěží vzhled a probudí na pokožce přirozený broskvový jas.

Bronzer BACK TO BRONZE

Léto je tady! Jemné konturování nebo přirozeně opálený vzhled, ani jedno nebude problém s novým matným bronzerem Back To Bronze od L´Oréal Paris se směsí přírodních olejů - kromě broskvového také mangový a kokosový. Dá se použít jak na pleť, tak na celé tělo pro dokonale rozjasněnou pokožku.

#iwokeuplikethis

Datum uvedení: květen 2018

Doporučená prodejní cena:

- Glow Mon Amour rozjasňovač v kapátku (01 Sparkling Love) 319,90 Kč / 12,49 EUR*

- Glow Mon Amour rozjasňovač v kapátku (02 Loving Peach)**319,90 Kč / 12,49 EUR*

- Bonjour Nudista BB krém 299,90 Kč / 11,99 EUR*

- La Vie En Glow rozjasňující paletka 359,90 Kč / 13,49 EUR*

- Life’s a Peach tvářenka** 319,90 Kč / 12,49 EUR*

- Back To Bronze bronzer** 319,90 Kč / 12,49 EUR*

* Doporučená maloobchodní cena. Ceny se u jednotlivých prodejců mohou lišit.

** Omezená distribuce. Produkty jsou k dostání pouze v prodejnách DM Slovensko, My Tesco na Národní třídě v Praze a na e-commerce.

PR kontakt: Tereza Law, +420 222 777 895, +420 601 589 805, tereza.law@loreal.com

Keywords ČR-Francie-kosmetika-trh-firmy-L’Oréal

Region