DinoParky ČR - nová sezona 2016

Nová sezona v DinoParku začíná!

Je tu jaro a s ním se jako každý rok otevírají brány do druhohor ve všech z pěti DinoParků v České republice.

Znovu se tak otevírá možnost vydat se na dobrodružnou cestu do druhohor mezi statické i robotické ozvučené modely dinosaurů v životních velikostech v přírodních dekoracích, s dětskými atrakcemi i naučnými stezkami.

DinoPark připravil pro sezonu 2016 mnoho novinek a vylepšení! Nádherné nové scény a modely dinosaurů, propracované dekorace připomínající druhohorní přírodu, stejně tak množství nových dětských atrakcí čekají od dubna na své první odvážné a zvídavé návštěvníky.

Každý z DinoParků je jiný, jen jeden vidět nestačí.

Data otevření jednotlivých DinoParků:

DinoPark Zoo Plzeň - 1. 4.

DinoPark Harfa Praha - 1. 4.

DinoPark Plaza Liberec - otevřeno celoročně

DinoPark Ostrava - 2. 4.

DinoPark Zoopark Vyškov - 2. 4.

Více na www.dinopark.cz.

Kontakt pro novináře:

Milan Choulík

tel.: 777 107 052

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Keywords ČR-zábava-dinopark-firmy-West Media

Region