UNIKÁTNÍ VÝSTAVA Návrat dinosaurů -DinoPark Tour 2015

Vládci druhohor se vracejí!! Unikátní a ojedinělá výstava robotických a statických modelů dinosaurů v životních velikostech v OC Olympia Teplice, začínáme v pátek 27. února!

OC Olympia Teplice, výstavní plocha vedle hypermarketu Albert, otevřeno denně od 27.2. do 29.3., 10 - 20 hod. (pá-ne od 9hod)

Návrat dinosaurů - DinoPark Tour 2015, to je výběr těch nejzajímavějších modelů dinosaurů ze všech DinoParků z ČR i zahraničí, návštěvník se v působivých dekoracích druhohorní přírody setká jak s dravými masožravci, tak línými přežvykujícími býložravci. Výstava je vhodná také jako součást výuky přírodopisu. Děti a studenti ve školní skupině platí standardní vstupné, doprovodu je umožněn vstup zdarma.

Vystavené modely:

Allosaurus - ležící spící masožravec byl postrachem druhohor

Stegosaurus - velký samec jednoho z nejznámějších dinosaurů s charakteristickými štíty

Tyrannosaurus rex - největší suchozemský predátor všech dob, ikona druhohor

Chasmosaurus - stádo pohyblivých modelů malých býložravců s nádherně realistickou kůží

Edaphosaurus - prvohorní dinosaurus známý i z fosilních nálezů v ČR

Plateosaurus - 7m model jednoho z nejhojnějších býložravců své doby

Dunkleosteus - nebezpečný predátor devonských moří

Pteranodoni na skále - nejznámější ptakoještěři, se kterými se mohou návštěvníci nyní i vyfotit a odnést si tak unikátní fotografii

Segnosaurus - 5m veliký masožravý predátor, nebo mírumilovný býložravec??.. přijďte se přesvědčit sami.

Brachiosaurus - s délkou až 30 m mu mohl velikostí konkurovat snad jen Apatosaurus (známý také jako Brontosaurus)

Výstava je doplněna 3D kinem s vlastním filmem Příběh mláděte, který můžete navštívit zdarma v rámci výstavy.

Ceny vstupenek:

Všední den: dospělí = 100 Kč, děti = 70 Kč, rodina = sleva 20%

Víkend: dospělí = 120 Kč, děti = 90 Kč,

rodina = sleva 20%

Více na www.dinopark.cz

ikona Návrat dinosaurů - DinoPark Tour 2015

Kontakt pro pro novináře:

Milan Choulík - 777 107 052

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Keywords ČR-zábava-služby-dinosauři

Region