Nové dobrodružství se Čtyřlístkem u dinosaurů v DinoParku

Myšpulín, Bobík, Fifinka a Pinďa přijeli v sobotu 9. 8. 2014 za dětmi do DinoParku Harfa a společně poznávali dinosaury, soutěžili o pěkné ceny, fotili se s maskoty. Přišel mezi ně také Jaroslav Němeček - tvůrce českého komiksu Čtyřlístek - a dětem se podepisoval do knih i časopisů.

"Čtyřlístek vždycky rád cestoval - časem i prostorem. Navštívil vesmír, hlubiny moří, ale také budoucnost nebo minulost. Tentokrát se vydal do DinoParku za dinosaury z druhohor“, uvádí Jaroslav Němeček.

"Čtyřlístek mám moc ráda a jsem nadšená, že jsem se tu v DinoParku mohla setkat s jeho tvůrcem“, komentuje Tereza Kostková, která mezi děti dorazila se svým synem Toníkem.

Nechyběla ani tanečnice Libuše Vojtková se synem Matyášem a zpěvačka Jana Rychterová. Obě dětem rozdávaly zasloužené výhry ze soutěží.

Aktivní zábava pro děti, dárky, dinosauři a postavičky Čtyřlístku v životní velikosti - to vše naleznou návštěvníci DinoParku Harfa v Praze a také v Liberci až do konce srpna. Postupně Čtyřlístek navštíví všechny DinoParky po celé České republice, v září to bude Plzeň, Ostrava a Vyškov.

Více info ke Čtyřlístku: www.ctyrlistek.cz nebo http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cty%C5%99l%C3%ADstek_%28komiks%29

Více o DinoParku: www.dinopark.cz nebo http://cs.wikipedia.org/wiki/DinoPark

Kontakt:

Čtyřlístek, s.r.o., Tereza Čeňková, tel.: 607 081 485, obchod@ctyrlistek.cz