Microsoft Office 2000 slavnostně uveden na český trh

pražském Žofíně slavnostní uvedení produktu Microsoft Office 2000 na český trh. Produkt představil Tomáš Koška, Product Manager společnosti Microsoft. Součástí programu byla i ukázka využití Digitálního Nervového Systému vybudovaného s pomocí Office 2000 u zákazníků, kteří již nový software používají. Společnosti CK Fischer a Fincom představily řešení, které jim již dnes přináší lepší komunikaci se zákazníky a doručuje bleskově informace všude tam, kde je třeba.

Pozvání na tento večer přijali významní zákazníci společnosti Microsoft, novináři a významné osobnosti společenského života. Kmotry produktu byli nejen představitelé české pobočky společnosti Microsoft, ale i Bob Clough, regionální ředitel společnosti Microsoft pro východní Evropu, ing. Věra Kudynová, tisková mluvčí společnosti Fischer, a Mgr. Milan Hanuš, ředitel marketingu společnosti Fincom. Večerem hosty provázel populární komik Petr Novotný.

Rovněž česká pobočka společnosti Microsoft předvedla svůj vlastní Digitální Nervový Systém, včetně interních aplikací založených na Microsoft Office 2000, Microsoft SQL Server 7.0 a Microsoft Exchange 5.5, které používá ke každodenní práci a analýze prodeje. Generální ředitel ing. Jan Mühlfeit představil svůj vlastní "Digitální Dashboard". Digitální Dashboard je upravené prostředí v aplikaci Outlook, které umožňuje všude na světě přistupovat k datům, zprávám a informacím klíčovým pro daného uživatele. "Digitální Dashboard nám umožňuje znát ekonomickou pozici jak svoji, tak celé firmy, v kteroukoliv danou chvíli, a to přímo v prostředí Outlook Dnes", uvedl ing. Jan Mühlfeit, generální ředitel Microsoft ČR.

Česká verze Microsoft Office 2000

Nejpopulárnější sada kancelářského software je v české verzi k dispozici od 1. 8. 1999. Office 2000 si klade za cíl vytvořit nový rozměr ve spolupráci mezi pracovními týmy a dodat zákazníkům klienta k přístupu a analýze informací ze všech zdrojů.

Digitální Dashboard

Upravené prostředí v Outlook Dnes sloužící k přístupu do Digitálního Nervového Systému. Každý zákazník si může vytvořit svůj vlastní Digitální Dashboard dle individuálních požadavků. Nástroje usnadňující vytvoření vlastního řešení budou k dispozici ke stažení 20. 9. 1999 na adrese http://www.microsoft.com/dns/km. Kontakt: Tomáš Koška Telefon: +420 (2) 611 97 111 Email: tomas@microsoft.com Informace o společnosti MicrosoftŽ naleznete na http://www.microsoft.com/cze Informace o Microsoft Office 2000 získáte na http://www.microsoft.com/cze/office/office2000. Informace o Digitální Dashboardu jsou na http://www.microsoft.com/DigitalNervousSystem/km/DDoverview.htm.

Keywords PROTEXT-Microsoft

Region