Premiéra filmu American Beauty v Hollywoodu

- Filmové hvězdy a tvůrci snímku American Beauty ze studia DreamWorks, včetně Kevina Spaceyho, Annette Beningové a režiséra Sama Mendese, přivítali ve středu večer v nedávno rekonstruovaném Egyptském divadle na Hollywoodském bulváru v kalifornském Hollywoodu četné výjimečné osobnosti a významné hosty, kteří se zúčastnili zvláštního promítání tohoto filmu.

(Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990909/LATH042)

(Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990714/LAW056)

Promítání byli přítomni také členové hereckého souboru Thora Birch, Wes Bentley, Mena Suvari, Scott Bakula a Sam Robards, producenti Bruce Cohen a Dan Jinks a scénárista Alan Ball.

Filmovým hvězdám a tvůrcům poděkovali šéfové studia DreamWorks Steven Spielberg a Jeffrey Katzenberg.

Na seznamu hvězdných hostů byli dále Ralph Fiennes, Edward Norton, Tim Allen, Shirley MacLaineová, Calista Flockhart, John Leguizamo, Djimon Hounsou a Donald Diamont.

American Beauty bude mít premiéru ve vybraných kinech v New Yorku a Los Angeles 15. září. Pak budou 17. září následovat Boston, San Francisco a Toronto a do běžné distribuční sítě přijde snímek 1. října.

Studio DreamWorks SKG založili v říjnu 1994 tři společníci - Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg a David Geffen - a jejich záměrem bylo vytvářet celovečerní a animované filmy, programy síťových, syndikátních a kabelových televizí, zábavné pořady z domácích videonahrávek, desky, knihy, hračky, spotřební zboží a společná zábavní představení.

ots - Originální textová služba:

DreamWorks SKG Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Vivian Mayerová z Dreamworks SKG (USA) 818-733-6674