Odigo je světovou výzvou

Bezplatná snadno použitelná aplikace přináší novou a unikátní techniku uživatelského vyhledávání s okamžitými vzkazy, chatem a upoutávkami na webové stránky. Reakce uživatelů z celého světa je převážně pozitivní.

Uživatelé internetu z Brazílie, Německa, Austrálie, Indie, Kanady, Velké Británie a z dalších zemí světa se připojili k posunu směrem k Odigo, prvního internetového integrovaného vyhledávacího a komunikačního nástroje, tvrdí NovaWiz, Inc., která Odigo vyvinula. "Stále nás udivuje nadšení pro Odigo v zemích, o kterých jsme si mysleli, že o tom nikdo nic neví," řekl Shai Buber z NovaWiz. "Potvrzuje to náš názor, že lidé hledající bohatší internetové zkušenosti se mohou vzájemně najít."

Odigo jde za stávající samostatné vyhledávací a komunikační nástroje na internetu. Odigo, které obohacuje zkušenosti nových i sezónních uživatelů webu, kombinuje informace v reálném čase, dynamickou grafiku a sofistikovanou vyhledávací techniku založené na zájmy uživatelů v reálném čase. Slučuje nástroje okamžitých vzkazů, chatových stránek a dočasných upoutávek na webové stránky do jedné zábavné, snadno použitelné a na vlastnosti bohaté aplikace. Okamžité vzkazování Odigo je mnohojazyčné a díky pozitivnímu přijetí, kterého se Odigu dostalo na celém světě, bude brzy přidáno mnohojazyčné chatování. Navíc NovaWiz zvažuje vývoj lokalizovaných verzí Odiga.

Odigo také dovoluje uživatelům sestavovat seznamy přátel, posílat e-maily a soubory, navrhovat URL pro přidání do vyhledávacího seznamu Odigo a vybírat jejich vlastní online "tváře" z pěti obrazových galerií.

"Odigo vyrostlo z frustrace uživatelů z omezení současné technologie při vytváření webových stránek jako bohatšího, více osobního a smysluplného místa," řekl Shai Buber. "Odigo je o lidech. Náš slogan je 'Vy jste Odigo', protože Odigo je celé o uživatelské zkušenosti a vytváření dynamické personalizované internetové komunity. Každá osoba, která používá Odigo, z něj činí bohatší zkušenost pro každého jiného. Takže jsme opravdu potěšeni ohlasem, který je velmi, velmi nadšený."

Odigo může být bezplatně staženo z http://www.odigo.com a z několika bezplatných stránek na internetu. Uživatelé, kteří stahují Odigo získají rovněž "Mini Odigo", novou snadno použitelnou verzi Odiga, která je ideální pro nováčky. Odigo obdrželo z http://www.tucows.com rating Pět krav a velmi pravděpodobně získá od Tucows ocenění "Hlava stáda".

NovaWiz je zcela zavázaná udržovat soukromí svých uživatelů. Proto Odigoa nevyžaduje od uživatelů udávat jakékoliv osobní identifikační informace, i když uživatelé mohou poskytnout své e- mailové adresy, pokud si to přejí.

Odigo vyžaduje Pentium 100 nebo vyšší, paměť 32 MB nebo více, Windows 95/98/2000 nebo NT 4.0. Odigo podporuje Internet Explorer verzi 3.0 a vyšší a Netscape verzi 3.0 a vyšší a brzy bude kompatibilní s dalšími browsery. Verze Odiga pro Macintosh a další platformy jsou nyní ve vývoji. Rovněž budoucí dodatečné vlastnosti poskytnou Odigu další schopnosti.

NovaWiz, Inc., je v USA sídlící internetová společnost s výzkumem a vývojem v Izraeli a v USA. Společnost se věnuje obohacování internetových zkušeností u nováčků i u sezónních internetových surfařů. ots Original Text Service: NovaWiz, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Taissa Kaufman z NovaWiz, Inc. Tel: (USA) 877-527- 3696, linka 103, Fax: (USA) 914-398-3391, nebo tai@NovaWiz.com Webová stránka: http://www.odigo.com

Keywords PROTEXT-NovaWiz-Odigo

Region