Stan Lee varuje G8 před invazí internetového vetřelce

Se stejným šarmem s jakým vytvořil superheroické postavy, mezi než patří pavoučí muž Spider-Man, muži X-Men, Incredible Hulk (Neuvěřitelný kolohnát), - ustanovil Stan Lee, ikona populární kultury, novou společnost založenou na internetu, produkci multimediálního obsahu, marketingu a licencích s názvem Stan Lee Media (OTC Bulletin Board: SLEE). (Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990816/LAM045 ) Samozřejmě existuje varianta o kybernetickém prostoru, kterou Lee navrhuje v oznámení své společnosti o jejím spojení s Boulder Capital Opportunities, Inc. (OTC Bulletin Board: BCOI). Je třeba to brát s jistou, když ne velikou, dávkou odstupu, ale jak slyšíme Leea o tom vyprávět, publikoval e-mailové video varování určené pro světové finanční vůdce o hrozící vetřelecké invazi na uchvácení finančních databází na celém světě. Podívejte se na adresu http://www.stanleemedia.com. Humorné varování lze spatřit na adrese http://207.78.88.62/consumer/2845v.ram.

Lee důvěrně předal své poselství prezidentu Clintonvi, Jelcinovi, generálnímu tajemníkovi Organizace spojených národů a dalším vůdcům zemí G8, Světové obchodní organizaci a také vám, že "Naše divize SCUZZLE - která představuje Vyhledávací kybernetický prostor pro zoologické zygomorfické žijící entity - objevila paralelní dimenzi ovládanou tyranským vetřelcem, který je zavázán dobýt zemi prostřednictvím internetu!" Držíc svůj jazyk pevně za zuby, Lee pokračoval "Chytili jsme vetřeleckého skauta a dozvěděli se o schématu ďábelské invaze, zatímco jsme pracovali na tom, abychom vyvinuli své vlastní schéma, hrdinu Super Hero, sci-fi a fantastickou vstupní bránu k internetu. Mimo zakrývání multidimenzionálních vetřeleckých invazních pletich plánuje Stan Lee Media vybudování největší světové globální on-line mladistvé komunity a uvedení nového značkového obsahu na internetu pro jejich využití ve všech médiích. S ohledem na varování vůdců G-8, to nejmírnější co Lee říká je, "Tak takhle se chystám vyprávět svým pravnoučatům o tom, že jsem zachránil svět. O společnosti Stan Lee Media Společnost Stan Lee Media, Inc. (http://www.stanleemedia.com/) je nově vzniklou společností založenou na internetu, multimediální obsahové produkci, marketingu a licencích, kterou založil Stan Lee, ikona popkultury a komiksů za účelem rozšíření své globálně uznávané obchodní značky, podpisového stylu obsahu a tvorby charakteru na všechny specifické trhy globální populární kultury. S použitím internetu na zavedení nového značkového Super Hero, sci-fi a k fantazii se vztahujícího obsahu se společnost, zatímco bude budovat největší globální on-line mladistvou komunitu, stane průkopníkem plné integrace všech pobočných zábavních a marketingových médií do sítě World Wide Web. ots Original Text Service: Stan Lee Media, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: John Foster ze společnosti Bender/Helper Impact, (USA) 310-473-4147, john_foster@bhimpact.com, za společnost Stan Lee Media, Inc. Photo: http://www.newscom.com/cgi- bin/prnh/19990816/LAM045 AP PhotoExpress Network, číslo PRN . 3; Tisková on-line linka, (USA) 800-888-6195 Pro pomoc: PR Newswire Photo Desk, (USA) 888-776- 6555 or (USA) 201-369-3467 webová stránka: http://stanlee.net webová stránka: http://www.stanleemedia.com

Keywords PROTEXT-Stan Lee Media

Region