Poděkování ctěným kuřákům, návštěvníkům heren a kasin a tipujícím sázkových her

Obchodní společnost BANKERS TRUST INTER COMMERCE CORPORATION spol. s r. o., zapsaná v Obchodním rejstříku Okresního soudu Bratislava I, oddíl: Sro, vložka číslo: 3823/B, poštovní adresa: BANKERS TRUST, 814 78 Bratislava, Slovenská republika, bona fide společensky zastupující jednotlivá ministerstva financí členských států Evropské unie jako příjemce daní a poplatků děkuje ctěným kuřákům, návštěvníkům heren a kasin a tipujícím sázkových her za pasivně odvedené daně a poplatky z tabáku a her.

V novém roku 2006 přejeme všem hodně osobních prožitků, zdraví a sportu zdar !

Inzerát vznikl za laskavého přispění Autorizovaného konzultačního střediska spol. BANKERS TRUST INTER COMMERCE CORPORATION v Praze.

Kontakt:

Mgr. Jaroslav Žák, prezident