Společnost Elan uspořádá v lednu 2006 prezentaci na zdravotnických konferencích

DUBLIN (Irsko) 23. prosince (PROTEXT/Businesswire) - Společnost Elan Corporation, plc oznamuje, že na dvou zdravotnických konferencích konaných v lednu 2006, uspořádá prezentaci. Dne 5. ledna 2006 uspořádá firma Elan prezentaci na konferenci generálního ředitele Morgan Stanley Pharmaceutical, která se koná v New Yorku. Prezentace začíná v 8:00 dopoledne východoamerického času EST (13:00 greenwichského času). Dne 10. ledna 2006 uspořádá firma Elan prezentaci na 24. výroční zdravotnické konferenci firmy JP Morgan, která se koná v San Francisku. Prezentace začne v 15:00 hodin tichomořského času (PST), respektive v 18:00 hodin východoamerického času (EST), tj. 23:00 hodin greenwichského času.

Zájemci mohou shlédnout živý přenos prezentací firmy Elan, pokud navštíví internetové stránky firmy Elan (http://www.elan.com) a v části Vztahy s investory (Investor Relations) kliknou na ikonu příslušné prezentace. Po ukončení prezentace bude na stejných internetových stránkách k dispozici záznam konference. O společnosti Elan

Společnost Elan Corporation (index NYSE: ELN), plc je biotechnologická společnost zabývající se zejména oblastí neurologie. Firma chce na základě využití nových poznatků z vědy a výzkumu pomoci pacientům a zlepšit kvalitu jejich života. Akcie společnosti Elan se prodávají na burzách v New Yorku, Londýně a Dublinu. Více informací o společnosti najdete na stránkách http://www.elan.com. KONTAKT: Elan Corporation, plc Vztahy s investory: Emer Reynolds, 353 -1 -709-4000 nebo Chris Burns, 800-252-3526 nebo Vztahy s médii: Davia Temin, 212-407-5740 nebo Elizabeth Headonová, 353-1-498-0300

Keywords PROTEXT-Irsko-Elan Corporation-JPMorgan

Region