First Ecom.com zahajuje zpracování internetových karet

Společnost First Ecom.com, Inc. (FEC), (vývěska mimoburzovních obchodů OTC: FECC), poskytovatel služeb zpracování mezinárodních internetových úvěrových karet pro obchodníky se sídlem mimo Severní Ameriku, dnes oznámila, že zahájila oficiálně činnost. Prostřednictvím reverzní fúze v lednu 1999 s jednou společností kotovanou v systému Nasdaq se začalo s akciemi FEC obchodovat 22.února 1999 pod symbolem "JRLR-BB". Pod novým označením "FECC-BB" se s akciemi společnosti First Ecom.com začalo obchodovat 5.března 1999.

Hlavní činností FEC je schvalování obchodníků a zpracování transakcí s úvěrovými kartami ve více měnách, což jí zčásti umožňuje dohoda o používání mezinárodní "brány" First Data. Fec je jednou z prvních společností, která nabízí služby zpracování mezinárodních transakcí s úvěrovými kartami společnostem, které se chtějí podílet na elektronickém obchodování.

FEC vyhovuje rostoucí poptávce po technicky vyspělých řešeních zpracování mezinárodních úvěrových karet pro obchodníky převážně mimo Severní Ameriku. V současné době FEC zpracovává omezený počet transakcí v reálném čase a nyní vstupuje do fáze testování systémů, který má trvat až do poloviny května 1999. Během této doby bude FEC zpracovávat transakce pro omezený počet účastníků - třetích stran elektronického obchodu. Po dokončení testů systémů bude FEC nabízet své služby účastníkům elektronického obchodu bez ohledu na to, kde sídlí.

FEC míří k ISP s rozšířenými službami elektronického obchodování

FEC očekává, že jí budou vznikat příjmy z referenčního napojení na poskytovatele internetových služeb (ISP), na další skupiny poskytující za provize odkazy na webových stránkách (tzv. referral groups), na veřejně prospěšné společnosti a na agentury asijských vlád zaměřených na výběr poplatků, které chtějí zvýšit své příjmy poskytováním svým zákazníků rozšířených služeb elektronického obchodování, které dnes ještě nejsou široce dostupné.

Společnost má v plánu podpořit brzké přijetí své služby prostřednictvím partnerství s předními finančními a internetovými společnostmi, včetně Us Web/CKS. FEC také očekává, že dokončí ve velmi krátké době dohodu pro první fázi s jednou hongkongskou společností poskytující služby veřejných telefonů.

FEC jmenuje tým managementu a ředitele

Nový tým managementu a představenstva společnosti FEC se skládá z vedoucích pracovníků z předních hongkongských společností zabývajících se investicemi, internetem a elektronickým obchodováním. V čele společnosti FEC jako člen představenstva, prezident a generální ředitel (CEO) je Gregory M. Pek. Pek za svou kariéru byl ve funkcích vrcholového managementu ve veřejných obchodních společnostech v Hongkongu a Kanadě. Má široké praktické zkušenosti v otázkách výroby, marketingu, finance, a regulace.

Ravi Daswani byl jmenován členem představenstva, starším viceprezidentem a výkonným provozním ředitelem (COO). Předtím byl výkonným ředitelem a majitelem firmy Asia Internet Limited, hongkongskou ISP společností, která je dnes jednou z nejrychleji rostoucích webových společností v Hongkongu. Ermanno Pascutto je ve funkci člena představenstva FEC a přináší si široké znalosti z praxe v oblasti regulace cenných papírů a firemního řízení. Pascutto je bývalý místopředseda představenstva a výkonný ředitel Hongkongské komise pro cenné papíry a deriváty (SFC), kde se mimo jiné zabýval všemi aspekty regulace registrovaných společností. Předtím byl výkonným ředitelem a CEO Ontarijské komise pro cenné papíry (S), přední kanadské agentury zabývající se cennými papíry.

Matt Mecke byl jmenován starším viceprezidentem pro systémy a vývoj produktů. Než nastoupil do FEC byl Mecke člen managementu u First Data Asia v Hongkongu. Jeho praxe zahrnuje strategické plánování, rozvoj nových oborů podnikání, aplikace a ceny v elektronickém obchodování. Mecke je hlavním architektem systémů FEC a bude vyvíjet a hodnotit budoucí projekty včetně onlinového placení a vystavování účtů a možností budoucích služeb zpracování.

A konečně Phillip Baldwin byl jmenován ředitelem obchodního rozvoje FEC. Předtím byl Baldwin ředitelem, členem představenstva a výkonných provozním ředitelem společnosti The Coleridge Group Limited, hongkongské společnosti zabývající se multimédii a řešeními na webu. Také zastával vyšší funkce v odbytu a marketingu u Star TV, součásti společnosti Dow Jones and News Corporation.

Informace o společnosti FEC

First Ecom.com je společnost se sídlem v Hongkongu, která poskytuje obchodníkům mimo Severní Ameriku služby onlinového zpracování transakcí s úvěrovými kartami. Prostřednictvím série strategických aliancí FEC schvaluje obchodníky a zpracovává transakce v daňově neutrálním místě, aniž by bylo zapotřebí používat bankovní instituce v USA nebo poskytovatele internetových služeb se sídlem v USA. Další informace o FEC na telefonu 888-305- 8233.

Prohlášení o zákonné ochraně

Určitá tvrzení obsažená v tomto textu jsou "výhledová" tvrzení (tak jak je tento termín definován v Zákoně o reformě soukromých cenných papírů z roku 1995). Protože taková tvrzení zahrnují rizika a nejistoty, skutečné výsledky se mohou podstatně lišit od toho, co je vyjádřeno či implikováno v takových výhledových tvrzeních.

ots Original Text Service: First Ecom.com, Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de Contact:

Mediální kontakty: Investor Relations, 888-305-8233, ir@firstecom.com