Společnost PipeBeach představí systém speechWeb

Společnost PipeBeach jako inovátor internetových a telekomunikačních konvergencí představí ve dnech 18. až 24. března 1999 na veletrhu CeBIT v německém Hannoveru (hala 26, stánek A40) hlasové prohlížení za použití systému speechWeb (TM). speechWeb je server s poslechovým (audio) prohlížečem, který dělá ze standardního mobilního telefonu vhodný nástroj na přístup k Webu, bez ohledu na to, kde právě jste.

speechWeb (TM) vytváří z webových stránek mluvené dialogy. speechWeb (TM) čte webové stránky syntetickou mluvou v mnoha jazycích a hraje předznamenaný audio obsah. speechWeb (TM) funguje jako hlavní podpora pro otevřené internetové standardy a protokoly jako jsou HTML a JavaScript. To umožňuje poskytovateli obsahu a telefonním operátorům vytvářet služby, které začínají od jednoduchých stran HTML a končí u vyspělých interaktivních aplikací s použitím hlasového projevu.

speechWeb (TM) umožňuje řadu služeb s osobními informacemi a aplikace tele e-commerce, například: - personalizované vysílání zpráv - mluvení po e-mailu - nakupování on-line

Tyto služby a mnoho dalších jsou vytvořeny s použitím standardních webových technologií. Jakmile je speechWeb (TM) jednou instalován, není třeba žádného dodatečného softwaru nebo vybavení. Aplikace speechWeb (TM) je vyrobena s použitím HTML a JavaScriptu, a je publikována na standardních webových serverech.

Uživatelské rozhraní SpeechWeb (TM) kopíruje paradigma desktopového prohlížeče s příkazy jako je Back a Forward. speechWeb (TM) tak umožňuje surfování po síti bez použití počítače.

Přístup na Web přes telefon zahajuje éru nových obchodních možností pro mobilní operátory, poskytovatele internetových služeb a velké podniky skrze plnou integraci internetu a telefonních služeb.

Více informací o speechWebu (TM) lze získat na adrese: http://www.pipebeach.com

O PipeBeach

PipeBeach má ředitelství ve švédském Stockholmu a specializuje se na rozvoj a komercionalizaci inovativních služeb pro přístup na internet po telefonu.

PipeBeach založili v roce 1998 Christer Granberg, Hans Bjurstrom, Scott McGlashan, Jesper Hogberg a Berndt Johannsen. Po mnohaletém výkonu manažerských funkcí v telekomunikačním průmyslu a ve výzkumu v oboru mluvených technologií má tým rozsáhlé zkušenosti s rozvojem služeb s přidanou hodnotou pro uživatele mobilních telefonů. speechWeb(TM) je obchodní známka společnosti PipeBeach AB. ots Original Text Service: PipeBeach Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Christer Granberg CEO z PipeBeach Tel.: (ve Švédsku) 8- 5459-0990, nebo info@pipebeach.com Webová stránka: http://www.pipebeach.com

Keywords PipeBeach

Region