Bluetooth představí na CeBITu průlomovou techniku

Zakládající společnosti zájmové skupiny Bluetooth Special Interest Group, k nimž patří Ericsson, IBM, Intel, Nokia a Toshiba, představí poslední novinky v technologii Bluetooth.

KDO: Bluetooth Special Interest Group

Ericsson, IBM, Intel, Nokia a Toshiba

KDE: veletrh CeBIT

Hannover, Německo

Hala 13 Stánek C 31

18-24.března 1999

CO: Speciální zájmová skupina Bluetooth Special Interest Group (SIG), jejímiž zakládajícími členy jsou Ericsson, IBM, Intel, Nokia a Toshiba, a která představuje rychle rostoucí konsorcium více než 500 členských společností, představí oficiální název a logo Bluetooth a veřejně předvede poslední novinky bezdrátové radiotechniky Bluetooth s krátkým dosahem. Zakládající společnosti SIG, které představí plynulé propojení a komunikaci mezi širokou řadou mobilních přístrojů, předvedou přístup na internet přes zcela bezdrátové spojení směrované přes mobilní telefon do notebooku a rychlý bezdrátový přenos digitální fotografie přímo do mobilního PC pomocí kamer a mobilních telefonů. Představen bude také přenos souborů mezi osobními počítači a tvorba a přenos sdělení pomocí mobilního PC připojeného na celulární síť přes přístupový bod pro mobilní telefon.

Pět zakladatelů bude sponzorovat společnou ukázku, která se bude konat ve stánku Intel (hala 13, stánek C 31).

Další informace o technologii Bluetooth najdete u stánků dalších zakládajících členů SIG:

- IBM: Hala l stánek 4G2

- Ericsson: Hala 17 stánek B31, hala 26 stánek D68

- Nokia Mobile Phones: hala 26 stánek E68

- Toshiba: hala 1 stánek 6H2

ots Original Text Service: Bluetooth Special Interest Group Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Další informace týkající se Bluetooth na výstavě CeBIT: Marlo Thompson, Intel Public Relations marlo.thompson@intel.com direct phone: +49-89-99143-429

Další informace o technologii Bluetooth získáte na veřejné webové stránce na adrese: http://www.bluetooth.com.

Keywords Bluetooth

Region