Značka Pantene obdaruje onkologické pacientky parukami

Tisíci ženami oblíbené produkty Pantene letos znovu pomáhaly! A nejen ke krásným a zdravým vlasům jejich věrných uživatelek. Pátý ročník projektu Pantene Silná a krásná letos opět pomohl ke kráse a sebevědomí onkologickým pacientkám, které o své vlasy přišly v důsledku boje s vážnou chorobou. V rámci letošního ročníku bylo vybráno 136 654 Kč, díky kterým budou nadačním fondem Daruj vlasy vyrobeny a předány kvalitní paruky z pravých vlasů.

"Moc nás potěšilo, že i pátý ročník našeho projektu Pantene Silná a krásná oslovil velké množství našich zákazníků, kteří opět ukázali, že když se spojíme, může vzniknout něco úžasného. Společně se nám podařilo vybrat necelých 137 tisíc korun. Vážná nemoc je něco, co si nikdo z nás nevybírá – a spousta žen trpí kromě náročných projevů onemocnění a léčby i smutkem nad ztrátou vlasů, které jsou pro mnoho z nich symbolem krásy a sebevědomí. Těší nás proto, že i nyní můžeme díky našim zákazníkům a nadačnímu fondu Daruj vlasy dopřát těmto ženám pocit sebevědomí a krásy,“ říká Neven Kružljak, marketingový manažer společnosti Procter & Gamble.

Letošní ročník projektu Pantene Silná a krásná probíhal od 4. 8. do 26. 9. ve spolupráci s drogerií Teta. Každý, kdo v tomto období v drogeriích Teta nakoupil své oblíbené Pantene produkty, pomohl onkologickým pacientkám k získání krásné a kvalitní paruky. Vybrané finance nyní poputují do nadačního fondu Daruj vlasy, který paruky na míru vyrobí a osobně předá vybraným žadatelkám.

Keywords ČR-zdraví-kosmetika-firmy-Neopublic-Procter&Gamble

Region