VIDEOSTREAM ZDARMA: Seminář Moderní metody v diagnostice

ČTK bude ve čtvrtek 24. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line seminář Moderní metody v diagnostice, testování a úpravě materiálů. Hybridní on/off-line seminář je zaměřen na životnost a spolehlivost průmyslových komplexů a zařízení, které se odvíjejí od materiálů, z nichž jsou vyrobeny jejich komponenty. Seminář pořádá Hospodářská komora a ÚJV Řež.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 9:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KR7tl8KnvUA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-průmysl-věda-Praha-24.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Science, education and school system
Finance, economics

RECEIVING PRESS RELEASES