Auta Super hlásí prudký nárůst zájmu o polep ochrannými fóliemi

Zásadně přibývá zákazníků, kteří si objednávají polep svého automobilu ochrannou fólií. Vyplývá to z aktuálních zkušeností AS Performance, divize společnosti Auta Super, renomovaného prodejce zánovních prémiových vozů.

Zvyšuje se počet motoristů, kteří si neváhají připlatit za ochranu laku svého vozu před kamínky, hmyzem, nešikovnými manévry řidičů a kolemjdoucích a dalšími nepříznivými vnějšími vlivy.

„Za loňský rok jsme realizovali ochranný polep u 360 vozů, v letošním roce už šlo o více než 600 vozů,“ upřesnil ředitel divize Petr Dráb. Nárůst zájmu přičítá především rostoucím cenám nových vozů. Lépe chránit svá auta chtějí nejen majitelé prémiových automobilů, ale i ti, kdo si pořizují nové vozy střední a vyšší střední třídy.

Nová služba: polep na čelní sklo

Jak Petr Dráb dodal, všem klientům, kteří cítí potřebu udržovat svá auta v nejlepší kondici, nyní AS Performance vychází vstříc novou službou. „Nabízíme nyní speciální polep, který dokáže zabránit rozbití čelního skla. Instalace takového polepu není tedy estetická záležitost, ale jde především o bezpečnost řidiče a spolucestujících,“ vysvětlil Dráb.

Výhodou všech ochranných fólií, které má AS Performance v nabídce, je kromě prevence poškrábání a poničení také to, že polep nijak nemění vzhled vozu a lze ho kdykoliv beze stopy odstranit.

O AS Performance:

AS Performance byla založena v roce 2019 jako divize společnosti Auta Super, s. r. o., prodejce zánovních prémiových vozů. Specializuje se na péči o automobily a jejich úpravy ve smyslu unikátního vzhledu, posíleného výkonu, ochrany a bezpečnosti.

Kontakt:

Patrik Spurný

ředitel rozvoje

patrik.spurny@autasuper.com

Keywords ČR-automoto-trh-služby-firmy-Auta Super

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Automotive industry, transport and machinery
Services, tourism
Business, marketing