Společnost China Matters zveřejnila krátké video "11 důvodů, proč jsem se zamilovala do Pekingu", které přibližuje pohled americké vlogerky na Peking

Z pohledu BeeRose, která pochází z USA a v Číně žije už tři roky, je Peking atraktivní místo pro svou bohatou kulturu a historii a pohodlný a bohatý životní styl. V tomto videu se podělí o 11 důvodů, proč se jí v Pekingu líbí.

Peking je jedním ze čtyř velkých starobylých hlavních měst Číny s více než 3000letou historií. Pekingská vláda vynakládá velké úsilí na zachování historických památek a kulturního dědictví, které návštěvníkům přibližují jeho jedinečnou kulturu.

Ve videu BeeRose chválí rychlý technologický pokrok a pohodlný moderní životní styl v Pekingu. V Pekingu přijímá mobilní platby obrovské množství podniků, od drobných pouličních prodejců až po velké značky.

"Máte malý čárový kód, který se objeví. Naskenujete ho. Nebo naskenujete čárový kód někoho jiného a zaplatíte. Hotovo! Je to tak snadné! Tak jednoduché! Tak super!" řekla BeeRose.

Peking je globální město, kde se prodávají potraviny a zboží z celého světa, a proto se v něm BeeRose cítí jako doma. Navíc v Pekingu potkala svou životní lásku a založila rodinu.

"Hledala jsem svého jediného z milionů ve Spojených státech, ale ve skutečnosti jsem našla svého jediného z miliardy v Číně," řekla BeeRose.

Kontakt: Jane Cheng

Tel: 008610-68996566