Zásilkovna nebude před Vánoci zvyšovat ceny ani zavádět sezonní příplatky

Tři čtvrtiny Čechů plánují nakoupit dárky na internetu. Počet přepravených zásilek stoupne v předvánoční sezoně až trojnásobně. V Zásilkovně probíhala příprava celý rok a také letos mohou její zákazníci využít řadu unikátních výhod.

Zásilky si mohou pohodlně a bez front vyzvednout v síti téměř 10 000 výdejních místvčetně 3 500 Z-BOXů, automatických ekologických výdejních boxů. Zásilkovna doručuje během roku 98 % zásilek do druhého dne, k udržení tohoto čísla jí během předvánočních nákupů bude pomáhat také 400 robotů, v letošní předvánoční sezoně tak bude každá druhá zásilka roztříděna roboticky.

V České republice disponuje Zásilkovna 19 depy s celkovou rozlohou 76.000 m2 a denní kapacita zpracovaných zásilek je 1,500.000 kusů. V předvánoční sezoně nebude Zásilkovna v České republice zvyšovat ceny ani zavádět sezonní příplatky. Rozhodný den pro podání zásilky tak, aby ji Zásilkovna doručila do Štědrého dne, je úterý 20. prosince.

"I když jsme soukromá firma bez veřejných peněz, dotací či jakékoliv formy státní podpory, do konce roku nebudeme navyšovat ceny našich služeb ani zavádět sezonní příplatky. Pro naše klienty chceme být partneři a v současné nelehké situaci jim pomáhat," říká Simona Kijonková, zakladatelka Zásilkovny a CEO skupiny Packeta.

5 důvodů proč k přepravě zásilek využít Zásilkovnu

Skvělá cena a žádné sezonní příplatky

Zásilkovna je synonymem pro rychlé a výhodné doručení, 98 % zásilek doručí do druhého dne. Ani letos v sezóně nezdražuje a nezavádí žádné příplatky.

Nejširší síť výdejních míst

V České republice má Zásilkovna téměř 10.000 výdejních míst, včetně 3500 Z-BOXů, takže je opravdu po ruce a klienti si své zásilky mohou vyzvednout doslova na každém rohu. Zákazníci mohou také využít doručení zásilky na adresu, a to v rámci služby Zásilkovna domů.

Z-BOXy s nonstop otevíračkou

Automatické výdejní boxy Zásilkovny jsou otevřené 24 hodin 7 dní v týdnu - dárky je tak možné vyzvednout klidně i v noci.

Vyzvednutí dárků bez front

Na výdejních místech Zásilkovny nepotřebují zákazníci lísteček s pořadovým číslem ani desítky minut času - výdej zásilky trvá jen několik sekund.

Posílená podpora v sezoně

Zásilkovna pro předvánoční nakupování posílila svůj klientský servis. Od 28. 11. se zákazníci dovolají na podporu Zásilkovny od 08:00 až do 19:00 (po-pá), linka bude navíc fungovat i o sobotách 26. 11., 3. 12., 10. 12. a 17. 12., a to v čase 08:00-16:30. Zásilkovna také posílí svá depa, na většině z nich bude před Vánoci otevřeno i o víkendu a na Štědrý den.

Zásilkovna je ryze český franšízový logisticko-technologický projekt zakladatelky Simony Kijonkové, který vznikl v roce 2010. Od té doby se vypracoval mezi nejúspěšnější společnosti v Česku, které poskytují komplexní logisticko-technologické služby pro internetové obchody. Zásilkovna je dnes součástí 14 společností holdingu Packeta, který působí v 8 zemích, do 34 zemí doručuje. Holding Packeta řídí Simona Kijonková. Zásilkovna provozuje také úspěšnou službu Mezi námi pro doručování zásilek mezi fyzickými osobami. V?roce 2020 spustila Packeta Z-BOXy, ekologické automatické výdejní boxy. Jejich počet překročil 5600 instalací, kromě České republiky fungují také na Slovensku a v Maďarsku. Packeta má aktuálně více než 14.000 vlastních výdejních míst (v ČR je to téměř 10.000 VM), více než 130.000 partnerských výdejních míst a spolupracuje s více než 46.000 e-shopy. Obrat skupiny v roce 2021 byl 4,9 miliardy korun, počet přepravených zásilek 73,2 milionů kusů. Více na www.zasilkovna.cz / www.packeta.com.

Keywords ČR-trh-internet-služby-firmy-Zásilkovna

Region