Baťův Zlín naplno ožil průmyslem

Czech Industry Photo Zlín 2022 (Foto: ČTK Václav Kropáček

Průmysl na cestách aneb Czech Industry Photo je již ve Zlíně! Tato putovní osvětová výstava je návštěvníkům přístupná venku na Mírovém náměstí bezplatně až do 26. října. Malí i velcí průmysloví inovátoři včetně předních českých univerzit a Akademie věd zde prezentují technologické novinky i celosvětové úspěchy doplněné o poutavé příběhy. Fotovýstava má letos za cíl v deseti vybraných městech představit vizuální formou především mladé generaci vše, co se pod slovem průmysl skrývá. Rovněž je tak motivovat ke studiu vědy či technických oborů, které by je mohly bavit a do budoucna i skvěle živit.

Czech Industry Photo je putovní osvětová výstava, která odhaluje potenciál a skryté krásy českého průmyslu v rámci rozmanitých odvětví. Tato fotovýstava je unikátním projektem, který prostřednictvím vizuální komunikace prezentuje inovace a perspektivu zaměstnání v průmyslu. Zároveň zprostředkovává pohled na pracovní postupy, nové obory a profese ve výzkumu, vývoji, výrobě, v průmyslovém designu či transferu energií.

Pořadatelem Czech Industry Photo je v rámci společenské odpovědnosti komunikační agentura PROMOLIGA®. Fotovýstava je realizována bez státních a evropských dotací jen za podpory srdcařů, spolupracujících médií, asociací a partnerů, kteří v kreativní průmyslové osvětě spatřují důležitost a smysl.

PROMOLIGA

PROMOLIGA® je komunikační agentura, která od roku 2015 poskytuje PR a marketingovou podporu inovátorům. „Pomáháme značkám růst a zvyšovat jejich tržní hodnotu - ONline i OFFline.”

Kontakt:

Ing. Kateřina Škopková,