Investoři mohou na expanzi Remosky vydělat 5,5 mil. korun

Remoska, český lovebrand, který si získal srdce mnoha generací plánuje svou expanzi. Za tímto účelem spojila síly s přední investiční platformou Fingood.cz a přináší investorům výnos přes 5 mil. korun.

Remoska patří mezi tradiční a generacemi ověřené české značky. Svoji popularitu získala napříč generacemi a typickou pečící nádobu bylo možné najít v téměř v každé československé domácnosti. Na svoji tradici dokázala navázat úspěšným rebrandingem, díky kterému začala oslovovat také mladší zákazníky. Moderního přístupu se nebojí ani v oblasti financování. Část peněz pro svou expanzi se rozhodla získat prostřednictvím fintechu.

Nejmodernější technologie ve střední Evropě

Společnost působí na trhu již 65 let. Nyní si chce upevnit svoji pozici, a proto se rozhodla se pro výstavbu zbrusu nového automatizovaného a plně digitalizovaného závodu. Ten bude ve svém oboru nejmodernějším závodem svého druhu ve střední Evropě.

V rámci firmy již nyní vznikají základy nové divize, která se zabývá rozjezdem OEM produkce (Original Equipment Manufacturer - výrobek, který je prodáván a propagován jinou obchodní značkou) pro značky nejen z České republiky, ale především z dalších evropských států. Díky těmto novým technologiím se stane jedním z předních evropských výrobců nádobí.

Rekordní výdělek pro investory

Na expanzi Remosky nyní může vydělat každý. Právě moderní přístup a spojení s investiční crowdfundingovou platformou Fingood.cz nabízí široké veřejnosti možnost investovat do této zavedené společnosti a svůj vklad zhodnotit o 11 % během 12 měsíců. Díky takto nastaveným parametrům si mezi sebe investoři rozdělí výnos 5,5 mil. korun!

Pro investory jsou navíc připraveny zajímavé bonusy v podobě slev do e-shopu. Široká veřejnost má tak nyní jedinečnou možnost podílet se na rozvoji této známé značky a ještě na tom vydělat.

Kontakt:

Lenka Kinclová