Hudební Vánoce: Do Lucerny se vrací Michal Prokop

Před pětapadesáti lety tam poprvé zazářil. Nyní se Michal Prokop vrací do Mekky rockerů se svým tradičním vánočním koncertem jako hudebník, jehož písně oslovují už několik generací posluchačů. Společnost mu bude 16. prosince dělat na pódiu Velkého sálu Lucerny kromě Framus Five i řada známých hostů. Vstupenky jsou k dostání v předprodejní síti Ticketportal.cz.

Vánoční koncert bude mimořádnou příležitostí užít si jednu z nejvýraznějších osobností české hudební scény na místě, kde její kariéra v šedesátých letech odstartovala.

"V tomhle sále jsem téměř na den přesně před pětapadesáti lety poprvé zazpíval na Prvním československém beatovém festivalu pro širší publikum. Tehdy mě samozřejmě ani náhodou nenapadlo, že se sem budu vracet ještě v roce 2022," vzpomíná Michal Prokop na už proslulou hudební událost, ze které si odnesl i cenu pro nejlepšího zpěváka.

Kontakt:

Jolana Lalić Lišková