VIDEOSTREAM ZDARMA: Expertní snídaně ke stavebnímu řízení

ČTK bude ve středu 21. září 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line expertní snídani ke stavebnímu řízení, kterou pořádá Realitní Club. Mezi řečníky vystoupí mimo jiné radní hl. m. Prahy Hana Kordová Marvanová a ředitel Institutu plánování a rozvoje Prahy Ondřej Boháč.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 09:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/O3qpB5thIvw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-stavby-byty-správa-Praha-21.09.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property
Politics, public administration and courts

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free