VIDEOSTREAM ZDARMA: Kulatý stůl k problémům ve stavebnictví

ČTK bude v pátek 16. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line kulatý stůl k problémům ve stavebnictví. První část kulatého stolu se zaměří na surovinovou krizi, která hrozí především z důvodu neochoty otevírat nová těžební ložiska kvůli složité legislativě. Diskutujícími budou předseda představenstva Těžební unie Pavel Fiala (LB Minerals, s.r.o.), jednatel společnosti Kámen a písek, spol. s r.o. Pavel Fučík a jednatel Sdružení pro výstavbu silnic Petr Svoboda.

Druhým tematickým okruhem bude budoucí zajištění finančních prostředků pro stavby, zejména se zaměřením na možnosti alternativního způsobu financování, který by v budoucnu mohl významně pomoci k rozvoji infrastruktury a posílit tak ekonomickou stabilitu naší země. K tomuto tématu byli pozváni místopředseda dozorčí rady Národní rozvojové banky a investiční bankéř Martin Hanzlík, makroekonom, člen Národní ekonomické rady vlády (NERV) Petr Zahradník a člen prezidia České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a senior konzultant PwC Petr Dovolil.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/H8XEcNqk-l0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-stavby-stavebniny-hospodářství-Praha-16.09.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region