VIDEOSTREAM ZDARMA: Summit stavebního rozvoje

ČTK bude ve středu 14. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line Summit stavebního rozvoje s debatou kandidátů na primátora Prahy a ministrem pro místní rozvoj Ivanem Bartošem (Piráti) o stavebním rozvoji metropole a řešení bytové krize. Naváže Summit architektury a urbanismu o Metropolitním plánu Prahy a územním plánování a rozvoji měst, kde bude diskutovat ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš, ředitel IPR Praha Ondřej Boháč, ředitel KAM Brno Michal Sedláček, ředitel MAPPA Ostrava Ondřej Vysloužil a další.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 9:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/TUq0Lyt8t9Q" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-stavby-architektura-správa-Praha-14.09.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property
Culture
Politics, public administration and courts

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free