Strategie nových energií v plném proudu, GWM na autosalonu Chengdu Motor Show 2022 představí několik modelů využívajících novou energii

Dne 26. srpna se společnost GWM představila se svými šesti značkami na autosalonu Chengdu Motor Show 2022 a stala se jednou z nejoblíbenějších značek.

Společnost GWM v několika výstavních halách ukázala všem médiím a návštěvníkům různé poutavé modely využívající nové energie. Během výstavy přivezly společnosti HAVAL, TANK a WEY řadu hybridních elektrických vozidel, která pomohla posílit hybridní sortiment společnosti GWM.

Další dvě čistě elektrické značky, ORA a SAR, si rovněž získaly obrovskou pozornost a staly se středem zájmu díky svým inovativním interaktivním formám a odlišným stylům.

„Společnost GWM, která je průkopníkem v transformaci konvenčních automobilových společností směrem k elektrifikaci a inteligenci, trvá na urychlení implementace strategie nových energií," uvedlo přední čínské zpravodajské médium NetEase.

Společnost HAVAL se prezentuje jako „expert na SUV využívající nové energie" a všechny její modely vystavené v hale 1 jsou vozidla poháněná novými energiemi, například H6-HEV, H6-PHEV a H-DOG. Konkrétně šlo o globální premiéru nového elektrického hybridního SUV HAVAL H-DOG s pohonnou jednotkou 1,5T+DHT-PHEV s celkovým točivým momentem 530 N-m a celkovým výkonem 240 kW. Podporuje uživatele, aby rozšířili hranice života o příjemnější prostor pro řízení.

Nyní již společnost HAVAL vstoupila na pole nových energií a několik hybridních SUV této značky může uspokojit různé požadavky uživatelů na ekologické cestování na globálním trhu.

Společnost TANK vystavovala na stánku v hale 8 také dva modely poháněné novými energiemi, a to konkrétně TANK300 HEV a TANK500 PHEV. Tyto dva modely mohou spojit spolehlivé a stabilní terénní schopnosti s výkonným pohonem na nové energie, což zákazníkům umožňuje získat terénní zážitek a zároveň si užívat ekologické a pohodlné cestování.

Společnost WEY pak na veletrhu představila modely Coffee 01, Latte DHT-PHEV (pro čínský trh) a další špičkové inteligentní modely využívající nové energie, čímž nastartovala nový trend inteligentní jízdy. Zejména Coffee 01, první model WEY mířící do Evropy, vzbudil pozornost lidí z oboru a místních uživatelů hned po svém uvedení na evropský trh.

V současné době má společnost GWM v oblasti nových energií stanovenou strategii rozvoje, která se zaměřuje na více technologických cest, jako jsou hybridní elektrická vozidla a čistě elektrická vozidla, s cílem urychlit rozvržení v oblasti nových energií.

Pokud jde o výzkum a vývoj, společnost zvýšila investice a uvedla, že do roku 2025 společnost GWM zainvestuje celkem 100 miliard CNY do nových energií a inteligentních technologií s cílem vytvořit ekologičtější, chytřejší a bezpečnější produkty pro uživatele.

Na konferenci 2025 Strategy Global Launch Conference společnost oznámila, že do roku 2025 bude podíl vozidel GWM poháněných novými energiemi činit 80 %.

Prezident společnosti GWM Mu Feng na konferenci o strategii nových energií společnosti HAVAL řekl: „Strategie nových energií společnosti GWM je v plném proudu."

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1887648

KONTAKT: Pupu Li, 86-13466544432, lipupu@dsconsulting.com

Keywords Čína-automoto-GWM

Region