Víte, co je to "Úklidová KPZka"?

Spolek Ukliďme Česko vyzývá tradičně dobrovolníky k úklidům přírody především v jarním a podzimním termínu. Pro všechny, kteří chtějí uklízet celoročně, připravil novinku v podobě úklidové KPZky (Krabičky Poslední Záchrany), která obsahuje vše, co je k úklidu nepořádku zapotřebí - pytle, rukavice a dezinfekční gel na ruce.

KPZka je jednou z položek nově otevřeného Fan-Shopu, určeného především pro organizátory a účastníky dobrovolnických úklidových akcí. Umožňuje jednoduché objednání úklidových pomůcek a reklamních předmětů akce Ukliďme Česko. Ceny úklidových prostředků jsou proto dotované (a max. počet objednaného zboží omezen), nákupem reklamních předmětů naopak podpoříte zajištění materiálu a logistiku pro další dobrovolnické úklidy.

A pro všechny, kdo mají občas chuť si nejen zanadávat, ale třeba při dovolenkových výletech i přiložit ruku k dílu a uklidit nepořádek po druhých, pak přichystal spolek Ukliďme Česko ve spolupráci s Tierra Verde novinku v podobě úklidové KPZky (Krabičky Poslední Záchrany), která obsahuje vše, co k uklízení potřebujete - pytle, rukavice a dezinfekční gel na ruce. "Turisté mohou na svých cestách využít také aplikaci KAMsNIM.cz, která jim poradí, kde najdou nejbližší WC, zdroj pitné vody a odpadové nádoby na jejich, či sesbíraný odpad," uvedl závěrem autor tohoto projektu, Miroslav Kubásek.

A nezapomeňte, že 17. září se koná již tradiční Celosvětový úklidový den!

Krásné, nejen úklidové léto, přeje tým Ukliďme Česko.

Hlavním partnerem akce Ukliďme Česko 2022 je: Nadace Komerční banky, a.s. – Jistota

Partnery akce jsou: Garnier, EKO-KOM, a.s., PENNY Market, ŠKODA AUTO a.s., Skupina Saint Gobain, Coca-Cola ČR a Coca-Cola HBC, ministerstvo životního prostředí

Kontakt pro další informace:

Radek Janoušek

Ukliďme Česko z.s.

radek@uklidmecesko.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Keywords ČR-odpady-ekologie-Ukliďme Česko

Region