VIDEOSTREAM ZDARMA: Debata k příležitosti Dne odchodu okupačních vojsk

ČTK bude dnes v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debatu při příležitosti výročí Dne odchodu okupačních vojsk, kterou pořádá vzdělávací program JSNS organizace Člověk v tísni. O okupaci Československa v roce 1968 a jejích následcích, vlivu Sovětského svazu v době normalizace, odchodu sovětských vojsk a aktuální situací na Ukrajině bude debatovat někdejší disidentka, jedna z mluvčích Charty 77, Věra Roubalová Kostlánová, novinář a rusista Libor Dvořák a historik Prokop Tomek. Celou debatou, během které mohou studenti pokládat své dotazy, bude provázet moderátorka Českého rozhlasu Karolína Koubová.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2220788?h=8ae34828b97747680a139d6c76ddeb02

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GRWnFipuJ2o" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-historie-právo-armáda-školy-Praha-24.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM