Společnost Innodisk na veletrhu Computex 2022 představila inovativní možnosti Edge AI Computing

Společnost Innodisk, přední světový výrobce průmyslových úložišť a vestavěných periferií, se aktivně věnuje kombinování integrací softwaru a hardwaru, vzdálené správy a zabezpečení dat, aby tak výrazně ovlivnila trh s výpočetní technikou technologií Edge AI.

Na veletrhu Computex 2022 společnost Innodisk vystavovala první průmyslový SSD PCIe Gen4x4 NVMe disk na světě s technologií jmenného prostoru, která zajišťuje vyšší efektivitu čtení i zápisu a také delší životnost média. Tento SSD disk s teplotní tolerancí od -40 °C do 85 °C a podporou 256bitového šifrování AES představuje pro průmyslové aplikace naprostou revoluci.

Vzhledem k náročným podmínkám provozu a novým typům průmyslových řídicích systémů představila společnost Innodisk první modul DRAM DDR4 pro provoz v extrémně vysokých teplotách na světě, který překračuje typický provozní rozsah teplot v průmyslovém použití a je schopen provozu při teplotách od -40 °C až po extrémních 125 °C. Tato řada paměťových modulů nabízí nové funkce, zpřístupňuje zcela nové aplikace a splňuje požadavky mnoha přísných testů, které prokazují její průmyslovou odolnost.

Společnost Innodisk představila také první síťový modul M.2 2280 standardu Ethernet 10GbE Base-T, který je nejmenším dnes dostupným řešením pro doplnění síťového připojení 10GbE a je desetkrát rychlejší než standardní Ethernet.

Kromě těchto zajímavých nových produktů prezentovala společnost Innodisk na samostatné výstavní ploše také řešení umělé inteligence, kde představila výsledky aplikací v oblasti inteligentního maloobchodu, výroby, dopravy a infrastruktury. Společnost Innodisk tyto aplikace také naživo předvedla.

Innodisk s radostí představuje zejména svá řešení pro inteligentní maloobchod, která zahrnují kombinaci možností vzdálené správy SSD disků InnoAge s technologiemi bezdrátového přenosu dat dceřiných společností Millitronic. Kromě toho společnost Innodisk společně se svými partnery uvedla na trh integrované řešení pro rozpoznávání obrazu, takže samoobslužné pokladny mohou využitím technologií umělé inteligence automaticky identifikovat jednotlivé položky a počítat množství zboží.

Společnost Innodisk bude v roce 2022 usilovně pracovat na rozšíření integrace produktů a výzkumných a vývojových kapacit svých dceřiných společností a podporovat průmyslové využití umělé inteligence integrací partnerských zdrojů, čímž svým zákazníkům pomůže efektivněji využívat inteligentní aplikace UI a realizovat jejich firemní vize.

Předseda představenstva společnosti Innodisk Randy Chien prohlásil: "Společnost Innodisk působí na globálním trhu se svou filozofií mezinárodní značky již mnoho let. Aktivně do praxe zavádí celou řadu nových technologií umělé inteligence. S postupným otevíráním globálního trhu a obnovováním obchodních aktivit bude společnost Innodisk také rozšiřovat propagaci inovativních výsledků výzkumu a vývoje a své strategie v oblasti umělé inteligence, a doufá, že se jí podaří nastartovat novou vlnu globálního obchodního růstu a zviditelnění značky."

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1824503/Computex_PR_EN.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1824504/Innodisk_Computex.jpg