VIDEOSTREAM ZDARMA: Slavnostní zakončení CoFoE

ČTK bude v pondělí 9. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line slavnostní zakončení rok trvající Konference o budoucnosti Evropy (CoFoE) ve Štrasburku, z níž od občanů vzešly desítky podnětů pro budoucí fungování EU. Vystoupí na něm předsedkyně Evropského parlamentu Roberta Metsolová, předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová, prezident Emmanuel Macron, jakož i občané z vnitrostátních a evropských panelových diskusí a spolupředsedové konference.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne ve 12:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2202452?h=8d59e990a5a9649c85b2d1236afeb78e

PROTEXT

Keywords EU-Francie-diplomacie-Štrasburk-09.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region