VIDEOSTREAM ZDARMA: Setkání lídrů digitalizace 2022

ČTK bude v pátek 6. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line největší setkání lídrů digitalizace v České republice. Vystoupí ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš (Piráti), generální ředitel Správy železniční dopravní cesty Jiří Svoboda, ředitel Státního fondu dopravní infrastruktury Zbyněk Hořelica a další.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne 09:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2199145?h=0db5b57e6d8ddd2e314b9c798d59b69a

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_80c1ZitoOM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-stavby-internet-vláda-Praha-06.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM