Innodisk oznamuje nové zaměření podnikání na oblast Edge AI

Společnost Innodisk se v posledních letech zaměřovala na rozvoj umělé inteligence průmyslového internetu věcí (AIoT) a pomohla tisícům zákazníků s realizací rozmanitých inteligentních aplikací. Dnes však světový lídr v oblasti průmyslových úložišť a vestavěných periferií Innodisk s potěšením oznamuje svou nejnovější obchodní strategii. Společně se svými dceřinými společnostmi se chystá vynaložit veškeré úsilí na rozšíření technologií Edge AI (umělé inteligence koncových zařízení) ve světě.

Společnost Innodisk je přesvědčena, že technologie AI (umělé inteligence) sehraje v budoucím průmyslovém rozvoji významnou roli – urychlí zavádění a implementaci globálních systémů inteligentních měst, inteligentních vozidel, inteligentních zdravotnických zařízení, inteligentních maloobchodů, inteligentních továren, energetiky, infrastruktury a dalších oblastí.

Předseda představenstva společnosti Innodisk, Randy Chien, řekl: „Pouze urychlením zavádění technologií AI a uvolněním potenciálu AI aplikací může průmysl účinně snížit náklady na provoz cloudu a nároky na přenos dat, kterým při zavádění inteligentního provozu čelí. To je hlavní důvod, proč se společnost Innodisk zaměřuje na Edge AI."

Společnost Innodisk využila rapidního rozvoje AI a vyvinula řadu nových produktů, spojujících tři klíčové prvky – integraci softwaru a hardwaru, vzdálenou správu a zabezpečení dat. Globálním zákazníkům mají pomoci dosáhnout jejich cílů v oblasti optimalizace AI. V oblasti softwaru pak poskytuje kompletní soubor řešení prostřednictvím vlastního balíku programů AI Suite SDK pro nasazení a správu AI.

Co se týče hardwaru, nejnovější modul společnosti Innodisk s názvem K26 SOM poskytuje plug-and-play integrované modulové řešení pro FPGA s vysokými technickými bariérami. Rozšiřující modul pro mimopásmovou správu InnoAgent eliminuje riziko delšího výpadku zařízení. SSD disky InnoAGE a InnoOSR integrují funkce ukládání dat a inteligentní vzdálené správy pro kvalitnější správu zařízení. Kromě toho představila společnost Innodisk také první M.2 10GbE LAN modul na světě či modul DDR4 Ultra Temperature , který podporuje extrémní změny teploty ve všech koncových prostředích.

Nová strategie společnosti Innodisk v oblasti AI a úplné zaměření na Edge AI computing pozvedne jak odvětví, tak podnikání společnosti do nových výšin a zároveň posune hranice toho, co dnes považujeme za možné. Společnými silami vybudujeme inteligentní svět.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1809789/PR_Photo_Edge_AI.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1454282/Innodisk_Logo.jpg

KONTAKT: Innodisk Corporation, Elliott Jones, +886 277033000 ext. 1516, Elliott_Jones@innodisk.com; Yvonne Liu, +886 277033000 ext. 1515, Yvonne_Liu@innodisk.com

Keywords Tchaj-wan-počítače-Innodisk

Region