VIDEOSTREAM ZDARMA: TK Dárek pro Putina

ČTK bude ve středu 4. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK Dárek pro Putina. Pořádá podnikatel Dalibor Dědek. Zúčastní se jí Dalibor Dědek, ukrajinský velvyslanec Jevhen Perebyjnis , vojenský analytik Jiří Vojáček, lékařka Alina Vorotyntseva a mediální konzultant Martin Ondráček.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 11:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2200565?h=848e2444a7559d05b48176aecb31346b

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/zAnWfFkFlaE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-Rusko-Ukrajina-boje-sociální-charita-Praha-04.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM