Úspěch na polském energetickém veletrhu: Jolywood si odnáší zlatou medaili za solární moduly Niwa

25. dubna odstartoval na mezinárodním výstavišti v polské Poznani každoroční mezinárodní veletrh obnovitelných energií GREENPOWER. Oficiální zlatou medaili Mezinárodního veletrhu Poznaň (Międzynarodowe Targi Poznańskie, MTP) zde získaly solární moduly řady Niwa s technologií TOPCon. Veletrhu se s moduly Niwa zúčastnila společnost EC Group, která je spoludistributorem Jolywood Solar v Polsku, slavnostního předávání cen se zúčastnili i zástupci společnosti Jolywood Solar. Mezinárodní veletrh GREENPOWER je největší polskou výstavou v oblasti obnovitelné energetiky. K diskusi o budoucím rozvoji obnovitelných zdrojů energie v Polsku každoročně přiláká řadu domácích i mezinárodních podniků.

Každým rokem zde navíc experti z oboru vybírají několik mimořádně kvalitních modulů s vynikajícími parametry, které budou na veletrhu oceněny. Moduly Niwa Black vynikají v tomto výběru jak vysokou kvalitou, tak i použitými inovacemi. Získaly proto jednomyslné uznání odborné poroty a nakonec i zaslouženou zlatou medaili MTP. Zlatá medaile MTP je jedním z nejvýznamnějších ocenění veletrhu. Vítězství řady Niwa ve zdejší tvrdé konkurenci je důkazem, že si tyto moduly zajistily stálou oblibu uživatelů a jejich vysoká kvalita byla trhem bezvýhradně uznána. Moduly společnosti Jolywood Solar jsou v Polsku velmi oblíbené a vždy byly favoritem trhu. Jejich vysoký výkon, značná spolehlivost, nízká teplem indukovaná degradace (LeTID), nulová světlem indukovaná degradace (LID) a další výhody maximálně vyhovují potřebám místního trhu. Teplotní koeficient, dosahující až -0,32 %/W, účinně snižuje ztráty výkonu a rizika způsobená zahříváním zařízení při provozu. Dokonale také řeší problém výkonu komponent v extrémních klimatických podmínkách a perfektně se přizpůsobí místnímu klimatu.

Podle společnosti EC Group, dlouholetého spoludistributora společnosti Jolywood Solar v Polsku, jsou moduly Niwa odpovědí na výběr modulů na základě tržní poptávky. V současné době si mnoho projektů střešních panelů v Polsku vybírá právě moduly Niwa, jejichž kvalita dokáže na trhu dobře obstát. EC Group je jako hrdý partner společnosti Jolywood Solar připravena zajišťovat obousměrnou komunikaci a přispívat k rozvoji obnovitelné energie v Polsku.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1807685/image1.jpg

KONTAKT: Renee Zhang, zhangry01@jolywood.cn, +86-18616342255