AUSTRO VIN TULLN od 5. do 7. mája 2022

Popredný rakúsky odborný veľtrh pre vinohradníctva, ovocinárstvo, pivničnú techniku a odbyt

18.000 m2 odbornosti v oblasti vinohradníctva a ovocinárstva

Od 5. do 7. mája 2022 sa bude už po druhýkrát konať popredný rakúsku veľtrh špecializovaný na poľnohospodárstvo. 240 špecializovaných vystavovateľov zo 14 krajín zastupujúcich 450 značiek predstaví na ploche 18 000 m? kompletný reťazec pre tvorbu hodnôt vo vinohradníctve a ovocinárstve. Popredné globálne spoločnosti a špecializovaní predajcovia predstavia na mieste svoje produktové inovácie a ponúknu to najlepšie poradenstvo priamo z prvej ruky.

Centrum kompetentnosti: vinohradníctvo a ovocinárstvo

V centre kompetentnosti pre vinohradníctvo a ovocinárstvo nájdete okrem iného: traktory pre vinohradníctvo a ovocinárstvo, stroje na obrábanie pôdy, vinárske a sadové lisy, etikety, baliace stroje, plniace zariadenia a uzatváraciu techniku až po gastronomické zariadenia a výbavu.

Kvalitný špecializovaný program na veľtrhu Austro Vin Tulln

Celý koncept veľtrhu uzatvorí rozsiahly špecializovaný program pod vedením nositeľov konceptu, Rakúskeho spolku vinohradníctva a Rakúskeho spolku ovocinárstva, v spolupráci s BOKU a odbornými školami zameranými na vinohradníctvo a ovocinárstvo. Počas všetkých troch dní veľtrhu bude 30 odborníkov zo všetkých špecializovaných oblastí prednášať na špecializovanom pódiu na zaujímavé témy. Ďalšie informácie: www.austro-vin.at.

Stručné údaje a fakty o veľtrhu Austro Vin Tulln:

Otváracie hodiny:

5. až 7. máj 2022 v Tullne