AUSTRO VIN TULLN od 5. do 7. května 2022

Přední rakouský veletrh pro vinařství, ovocnářství, technologie sklepů a marketing

18.000 m2 odborných znalostí v oblasti vinařství a ovocnářství

Od 5. do 7. května 2022 se již podruhé koná přední rakouský odborný veletrh pro zemědělství. Na ploše 18 000 m? představí 240 odborných vystavovatelů ze 14 zemí pomocí 450 značek celý hodnotový řetězec pro vinařství a ovocnářství. Přední světové společnosti a specializovaní prodejci tu přímo na místě prezentují své produktové inovace a nabízejí to nejlepší poradenství z první ruky.

Kompetenční centrum: ovocnářství a vinařství

V kompetenčním centru pro vinařství a ovocnářství najdete mimo jiné: vinařské a ovocnářské traktory, stroje na obdělávání půdy, lisy na víno a ovoce, etikety, balicí stroje, plnicí systémy a uzavírací technologie i gastronomická zařízení a vybavení.

Kvalitní odborný program na Austro Vin Tulln

Celkový koncept veletrhu završuje rozsáhlý odborný program pod vedením garantů akce, Rakouského svazu vinařů a Rakouského spolkového svazu ovocnářů, a to za současné spolupráce s vídeňskou univerzitou BOKU a odbornými školami pro vinařství a ovocnářství. Na expertní scéně bude 30 odborníků ze všech odborných oblastí po všechny tři dny veletrhu prezentovat zajímavá témata. Další informace: www.austro-vin.at.

Údaje a fakta o veletrhu Austro Vin Tulln v kostce:

Otevírací doba:

5. až 7. května 2022 v Tullnu