EcoFlow získává čtyři ocenění iF Design Awards 2022

Porota ocenila modely DELTA Pro, DELTA Max, 400W solární panel a generátor Smart Generator

Společnost EcoFlow, dodavatel přenosných energetických zdrojů a řešení pro obnovitelnou energii, v pondělí oznámila ocenění čtyř svých produktů v letošním ročníku soutěže iF Design Awards. Vítězné modely - stanice DELTA Pro, DELTA Max, 400W solární panel a generátor Smart Generator - zvítězily v kategorii produktového designu.

Soutěž iF Design Awards je již více než 70 let uznávána jako měřítko vynikajícího designu. Porota každoročně oceňuje úspěchy v oblasti designu v mnoha disciplínách: produktový design, design obalu, komunikace a služeb, architektura a interiérová architektura či profesionální návrh, uživatelská zkušenost (UX) a uživatelské rozhraní (UI). Společnost EcoFlow se letos soutěže iF Design Awards zúčastnila poprvé od roku 2019, kdy získala tři ocenění.

"Ocenění našich výrobků porotou prestižní soutěže iF Design Awards je pro nás velká pocta," řekl Thomas Chan, ředitel výzkumu a vývoje společnosti EcoFlow. "Společnost EcoFlow věří, že na udržitelné a uhlíkově neutrální budoucnosti se může podílet každý. A tato víra nás motivuje ke stále dalším a dalším inovacím."

Čtyři vítězné produkty byly poprvé představeny v červenci 2021 na Kickstarteru v rámci crowdfundingové kampaně, která dodnes zůstává nejvíce financovaným technologickým projektem na Kickstarteru. Přenosná napájecí stanice DELTA Pro, 400W solární panel a chytrý generátor Smart Generator společně tvoří přizpůsobitelný ekosystém DELTA Pro - první integrované řešení pro obnovitelnou energii, které zajistí její výrobu, skladování i využití. Přenosná napájecí stanice DELTA Max (zmenšená verze DELTA Pro) nabízí základní kapacitu 2016 Wh, kterou lze rozšířit až na 6048 Wh a pokrýt tak nouzovou potřebu energie průměrné rodiny na dva dny.

O společnosti EcoFlow

EcoFlow je společnost zabývající se přenosnými zdroji energie a obnovitelnou energetikou. Od svého založení v roce 2017 přináší společnost EcoFlow prostřednictvím svých přenosných stanic DELTA a RIVER či dodatečného příslušenství soběstačnost zákazníkům na více než 100 trzích. Posláním společnosti EcoFlow je přinést světu převrat v energetice prostřednictvím svých inovací lehčích, spolehlivějších, čistých, tichých a obnovitelných řešení pro ukládání energie. Výrobky společnosti EcoFlow jsou nyní dostupné ve 40 zemích a regionech Evropy a nabízeny v síti více než 400 místních prodejců.

Další informace naleznete na webových stránkách společnosti EcoFlow:

Německo: de.ecoflow.com

Francie: fr.ecoflow.com

Spojené království: uk.ecoflow.com

Ostatní země EU: eu.ecoflow.com

ZDROJ: EcoFlow Europe s.r.o.

Donna Dingová

PR manažerka pro Evropu