American Standard si zvolila nového ředitele a poradce

American Standard Companies Inc. (NYSE: ASD) oznámila, že akcionáři na výroční valné hromadě společnosti dnes zvolili Jamese F.Hardymona do rady ředitelů. Touto volbou se rada rozšířila na deset členů.

Pan Hardymon, 64, působil v letech 1993 až 1998 jako předseda a výkonný ředitel ve společnosti Textron, Inc. a pokračoval jako předseda až do odchodu do důchodu v roce 1999. Do Textronu vstoupil v roce 1989 jako prezident a provozní ředitel a v roce 1992 byl jmenován výkonným ředitelem. Od roku 1958 do roku 1989 pan Hardymon působil v různých výkonných funkcích u společnosti Emerson Electric Company. Působil také jako ředitel ve společnostech Air Products and Chemicals, Inc., Fleet Financial Group, Inc., Group Schneider SA, Lexmark International, Inc., Circuit City Stores, Inc. a Championship Auto Racing Team, Inc.

"Pan Hardymon přináší do American Standard rozsáhlé podnikatelské zkušenosti a perspektivy," řekl Emmanuel A.Kampouris, předseda a výkonný ředitel American Standard Companies, Inc. "Bude pro naši radu hodnotným přínosem."

Na valné hromadě, v souladu s dříve zveřejněnými akcemi, společnost také oznámila, že nyní najala společnosti Goldman, Sachs & Co. a Vector Securities International, Inc. jako poradce pro vyhodnocení potenciálu a perspektiv pro činnosti společnosti v oblasti lékařských systémů a pro zhodnocení a vydání doporučení radě ředitelů ohledně strategických možností.

American Standard je světovým diverzifikovaným výrobcem klimatizačních produktů Trane(R) a American Standard(R); vodovodních a kanalizačních produktů American Standard(R), Ideal Standard(R), Standard(R), Porcher(R), Armitage Shanks(R) a Dolomite(R); brzdových a ovládacích systémů pro komerční a užitková vozidla WABCO(R); lékařských diagnostických systémů Copalis(R) a Pylori-Chek(TM) a lékařských diagnostických produktů DiaSorin(TM).

Nejnovější tisková sdělení a firemní informace můžete slyšet na 888-ASD-NEWS. Další informace o American Standard jsou k dispozici na webové stránce společnosti na http://www.americanstandard.com ots Original Text Service: American Standard Companies Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Ray Pipes z American Standard Companies, (USA) 732- 980-6095 Web sstránka: http://www.americanstandard.com

Keywords American Standard

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic