VIDEOSTREAM ZDARMA: Konference Sdružení vlastníků soukromých lesů

ČTK bude v pondělí 25. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line XXII. Konferenci Sdružení vlastníků soukromých, obecních a církevních lesů v ČR, které se zúčastní i ministr zemědělství Zdeněk Nekula.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 09:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2194792?h=6430bdf05d10e8985b7400f314a86cc3

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/n3MfC9Y1K7M" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-lesy-SVOL-Střítež-25.04.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM