VIDEOSTREAM ZDARMA: Čtení pomáhá, tentokrát přírodě

ČTK bude ve středu 20. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK k představení výsledků sondy mezi dětmi, kterých se ptali na jejich vztah a vědomosti týkající se přírody. Na jejím základě bude zahájena nová iniciativa "Čtení pomáhá přírodě".

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne 09:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2192697?h=8c96d8b3472b404f3ed9fd52e6573630

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tRdRqVZ70sQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-literatura-příroda-lesy-děti-Praha-20.04.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM