Společnost EcoFlow plně pokrývá evropský trh a plánuje další expanzi v Německu, Francii a Velké Británii

Od svého vstupu na evropský trh v roce 2020 společnost EcoFlow rychle rozšířila svou působnost na 40 zemí, přičemž využívá podpory robustních dodavatelských řetězců a místních sítí

Společnost EcoFlow, přední výrobce přenosných zdrojů energie a řešení pro obnovitelné zdroje, dnes oznámila, že úspěšně vstoupila na všechny trhy v Evropské unii a plánuje posílit své obchodní aktivity v Německu, Velké Británii a Francii. Začátkem tohoto měsíce byla společnost EcoFlow vyhlášena organizací Deutschland Favorit 2022 („Oblíbená značka Německa") jednou z nejdůvěryhodnějších značek spotřební techniky v zemi.

EcoFlow spouští oficiální webové stránky v Německu, Francii a Velké Británii

Na znamení další expanze společnost EcoFlow nedávno spustila oficiální webové stránky v Německu a Francii. Ty následují po spuštění oficiálních webových stránek ve Velké Británii v roce 2021. Společnost EcoFlow zahájila na evropských trzích velikonoční výprodej, který je spojen s nárůstem aktivity a začátkem jarní sezóny, a nabízí zákazníkům slevy na přenosné elektrárny i solární panely.

EcoFlow zahajuje velikonoční prodej

O letošních Velikonocích nabízí společnost EcoFlow na svých oficiálních webových stránkách zákazníkům úsporu až 10 %. Přenosná elektrocentrála DELTA mini, která se prodává za 1099 EUR, má akční cenu 999 EUR, což znamená úsporu 100 eur. Mezitím byla uplatněna 9% sleva na 110W solární panel za akční cenu 309 EUR. Velikonoční výprodej společnosti EcoFlow končí 24. dubna.

EcoFlow se stal oficiálním sponzorem cen AOP

Společnost EcoFlow rozšiřuje své působení na evropském trhu a na celém kontinentu navazuje partnerství s různými organizacemi, které pokrývají rozličná odvětví, jako jsou fotografování, sport, automobilový průmysl a další. Asociace fotografů (AOP) nedávno oznámila, že sponzorem 37. ročníku cen AOP se stala společnost EcoFlow. AOP je přední organizací založenou ve 20. století pro profesionální fotografy v kreativních odvětvích, jejíž vysoce postavení členové upozorňují na kulturní a společenská témata ve Velké Británii i v celosvětovém měřítku.

„S tím, jak v Evropě roste povědomí o obnovitelných zdrojích energie a řešeních pro skladování elektřiny, bude společnost EcoFlow i nadále prokazovat svou špičkovou technologii a vedoucí postavení v oboru a bude uvádět na trh inovace, které mají vliv na změnu pohledu na energii a její využívání," řekl Ryan Xing, regionální ředitel společnosti EcoFlow Europe.

O společnosti EcoFlow

EcoFlow je společnost zabývající se přenosnými zdroji energie a obnovitelnou energetikou. Od svého založení v roce 2017 poskytuje prostřednictvím svých produktových řad přenosných stanic DELTA a RIVER či dodatečného příslušenství energetickou soběstačnost zákazníkům na více než 100 trzích. Posláním společnosti EcoFlow je přinést světu převrat v energetice prostřednictvím svých inovací lehčích, spolehlivějších, čistých, tichých a obnovitelných řešení pro ukládání energie. Výrobky společnosti EcoFlow jsou nyní dostupné ve 40 zemích a regionech Evropy a nabízeny v síti více než 400 místních prodejců.

Další informace naleznete na webových stránkách společnosti EcoFlow.

EcoFlow Europe PRdonna.ding@ecoflow.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1776647/image_1.jpg