VIDEOSTREAM ZDARMA: Komora soukromých lesů o podpoře státu

ČTK bude ve čtvrtek 24. března v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line valnou hromadu Komory soukromých lesů, která je součástí Sdružení vlastníků obecních, soukromých a církevních lesů v ČR (SVOL). Tématem je problematika příspěvků na hospodaření v lese, legislativa související s novelou zákona o myslivosti, podpora sdružování vlastníků malolesů a další důležitá témata. Mezi hosty budou předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS), ministr zemědělství Zdeněk Nekula (KDU-ČSL) a předseda Asociace soukromého zemědělství Jaroslav Šebek.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 9:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2164952?h=e5d71d783834a8bccb20687185105f3a

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2Fq3h7e2qcU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-lesy-SVOL-Jihlava-24.02.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM