LightCON spouští předprodej NFT pro svou novou hru Rise of Stars (ROS)

Společnost Rise of Stars (ROS) zahajuje 27. ledna předprodej NFT pro letadlové lodi. Letadlová loď je předmět, který unese velké množství válečných lodí, poskytuje jim různé výhody a slouží jako hlavní osa v ekosystému tokenů ROS. Předprodej se koná dvakrát od 27. ledna do 17. února na aukci WEMIX. 1 504 lucky boxů s NFT letadlových lodí se bude prodávat za zvýhodněné ceny podle pořadí příchozích./Rise of Stars (ROS) launches NFT presale of Warship Carriers on January 27. Warship Carrier is an item providing various buff benefits to the warships and serves as the main axis in the ROS token ecosystem. The presale is held twice between January 27 and February 17 on WEMIX Auction. 1,504 NFT Warship Carrier lucky boxes will be sold at discounted prices on a first-come-first-served basis.

• Předprodej NFT pro letadlové lodě ve hře ROS začíná 27. ledna
  • 1504 lucky boxů s NFT pro letadlové lodě nabídnutých v aukci WEMIX
  • 1,2 milionu tokenů Silthereum poskytnutých prostřednictvím výsadkové akce atd.

Nová mobilní hra Rise of Stars (ROS), kterou vyvíjí společnost LightCON, dceřiná společnost WEMADE MAX (generální ředitelé: Hyunguk Chang, Gilhyung Lee) (KOSDAQ: 101730), zahajuje 27. ledna předprodej NFT pro letadlové lodě.

ROS je první blockchainová hra žánru 4x, která byla vydána na platformě WEMIX. Kromě masivního válčení v reálném čase se tato hra odehrává v rozlehlém vesmíru a nabízí propracované válečné lodě a planety.

Hra ROS hráčům konkrétně nabídne Silthereum, nový herní token, a položku letadlové lodi, na kterou se NFT aplikuje. Před zahájením oficiální služby je NFT v předprodeji.

Letadlová loď je předmět, který unese velké množství válečných lodí, poskytuje jim různé výhody a slouží jako hlavní osa v ekosystému tokenů ROS. Nabízí funkci těžby Silther Particles, které se směňují za Silthereum, herní token. Čím vyšší je úroveň letadlové lodi, tím větší je míra těžby Silther Particle.

Předprodej se koná dvakrát od 27. ledna do 17. února na aukci WEMIX. 1504 lucky boxů s NFT pro letadlové lodě se bude prodávat za zvýhodněné ceny podle pořadí příchozích.

V rámci prvního předprodeje se od 27. ledna do 3. února bude prodávat 500 lucky boxů s letadlovými loděmi 1. úrovně a 252 lucky boxů s letadlovými loděmi 2. úrovně s 20% slevou. Během druhého předprodeje od 10. do 17. února se bude stejné množství prodávat za ceny s 10% slevou.

U příležitosti prvního předprodeje NFT ROS bude prostřednictvím výsadkové akce poskytnuto 1,2 milionu tokenů Silthereum. Všichni kupující NFT obdrží celkem 201.200 tokenů Silthereum. Kromě toho bude vylosováno 20.000 uživatelů, kteří se zúčastní komunitní akce, a každý z nich obdrží 50 tokenů Silthereum.

Předběžné registrace byly spuštěny 12. v obchodech Google Play a Apple App Store, a to ve všech světových regionech kromě Koreje a Číny atd. U příležitosti zahájení této celosvětové předběžné registrace se koná výsadková akce s celkem jedním milionem tokenů Silthereum.

Fotografie/Multimediální galerie k dispozici na: https://www.businesswire.com/news/home/52567077/en

Kontakty:

Pro společnost LightCON

Wemade Co., Ltd.

Young Ahn +82-2-3709-2065

ay2000@wemade.com

Source: LightCON Corp.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Keywords Korea-počítače-hry-zábava-LightCON