Společnost The Green Coffee Company získala v kole B 13,2 milionu dolarů, čímž se celkový investovaný kapitál zvýšil na 25 milionů dolarů, a je na cestě k pozici největšího producenta kávy v Kolumbii

Společnost The Green Coffee Company (GCC), která je součástí Legacy Group, s potěšením oznamuje, že v kole série B dosáhla kapitálového cíle, který nedávno kvůli vysoké poptávce zvýšila o 3,5 milionu dolarů na 13,2 milionu dolarů. V současné době má společnost více než 220 individuálních investorů a počet akreditovaných investorů se rychle zvyšuje.

Do budoucna se společnost Green Coffee Company zaměří na upevnění své pozice největšího producenta kávy v celé Kolumbii. Poté, co společnost prošla tímto zvýšením kapitálu, je cesta k úspěchu jasnější. Investici využila k tomu, aby (1) zdvojnásobila rozlohu svých farem na 4700 akrů a stala se tak druhým největším producentem kávy v Kolumbii a (2) aby se stala technologicky nejvyspělejším producentem kávy v Kolumbii, a věříme, že i na celém světě.

Zvýšení původní série B o 3,5 milionu dolarů na 9,6 milionu dolarů během pouhých tří týdnů vstřebali akreditovaní investoři společnosti. Během posledních šesti měsíců společnost přivítala na svých farmách v kolumbijském Salgaru desítky investorů a příznivců, aby se na vlastní oči přesvědčili o jejím pokroku. Již slavnostně otevřela první ze dvou nových špičkových závodů na zpracování kávy. To druhé by mělo být uvedeno do provozu v prvním čtvrtletí roku 2022 (sledujte

zde).

The Green Coffee Company je konsolidovaná společnost zabývající se pěstováním kávy. Sídlí v USA a její provoz se odehrává v kolumbijském Medellínu. Inovativní obchodní model společnosti zajišťuje kompletní kontrolu nad dodavatelským řetězcem od pěstování přes zpracování až po přímý obchod s koncovými zákazníky. Komplexní přístup společnosti GCC k odvětví kávy a závazek dodržovat osvědčené ekologické postupy nejenže zajišťuje její dlouhodobou ziskovost a udržitelnost, ale také zlepšuje kvalitu kávy produkované na farmách.

Další informace získáte u ředitele společnosti Legacy Group pro vztahy s investory na adrese investor.relations@legacy-group.co nebo navštivte webové stránky společnosti na adrese https://legacy-group.co/.

Sledujte na Linkedin sdělení Legacy Group týkající se Green Coffee Company a dalších investičních příležitostí: https://www.linkedin.com/company/legacygroup/.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1730901/Grape_Solutions_Logo.jpg

Photo – https://mma.prnewswire.com/media/1730902/Green_Coffee_Company_Farms.jpg